- 30,621
- 9,651
- 113
Bol şanslar4 0 di ben soyledigimde buyuk ihtimalle 14 15 olur. Ben 11.5 ust ev sahibi aldim3 orandan
Bol şanslar4 0 di ben soyledigimde buyuk ihtimalle 14 15 olur. Ben 11.5 ust ev sahibi aldim3 orandan
Olur mu hiç öyle şey abim benim kardeş kardeş geçiniyoruz ne güzel oh 😊Savaş senin problem yaratma gücüne inanıyorum bence dinlen![]()
+200 liramız daha olacak şekilde plan yaptık sadece 250 liramız kaldıYatıyorum şimdi bi 5 saat kestireyım 250 kayıp alır kurtarırız sabah
Sadece mi 😵+200 liramız daha olacak şekilde plan yaptık sadece 250 liramız kaldı![]()
Yastık altı beni ilgilendirmez abiSadece mi 😵
Kurtarırız yarın program iyi
🧐Yastık altı beni ilgilendirmez abio senin buna beni dahil ettin umutlandırdın beni
![]()
Maç lazım mı maçYastık altı beni ilgilendirmez abio senin buna beni dahil ettin umutlandırdın beni
![]()
Geçen günde sallıyordun ağa benim paşa benim. Laf edene dalga dalga gelirim diye.. Forumda tasvip etmediğimiz konuşmalarOlur mu hiç öyle şey abim benim kardeş kardeş geçiniyoruz ne güzel oh 😊
YalanGeçen günde sallıyordun ağa benim paşa benim. Laf edene dalga dalga gelirim diye.. Forumda tasvip etmediğimiz konuşmalar
Dünde uyudu kaldık böyle 😊@Sahtiyan uyudu bıraktı sanırım![]()
:\Hakkımda konuşulmasın lütfen bişey söyle yen etiket atsın
Şimdi de diğer üyelere iftira atıyorsun inanılır gibi değil 😧😧 Hele özelden yazdığın tehdit mesajlarına hiç anlam veremiyorum
2ye tek geliyo lar ayıptır yaSavaş yine sana mi yükleniyorlar