- 4,520
- 6,123
- 113
Csgo oynuyon mu 😄😄🤣Aleyna ve aleykümselam gardaşım bende Keçiören oturuyorum ama şu an elmadağdayım
Csgo oynuyon mu 😄😄🤣Aleyna ve aleykümselam gardaşım bende Keçiören oturuyorum ama şu an elmadağdayım
Bence 3-4 saat oynanmazHakemi ara sen maç ne olacakmış bilgi al 😂
kesin gelecek gibi söyledinNiye 340 lirayı çöpte mı bulduk
Uyumıyacaksan bekle dost başlar 10dk ya3060 a bozsam mı çok bekletti bunlar
Yok gardaşım bende 2 tane sıpa var onlarla oynuyorum birisi 3 birisi 1 yaşında. 😂Csgo oynuyon mu 😄😄🤣
Bu zaten sadece bu dağıtım olayı için sadece foruma giriyor ben yok saydım kendisini bana kalsa süresiz ve banned atarım
Vardır bir keramet bekle canını yerim yazık 340 az para mıkesin gelecek gibi söyledin![]()
1.15 oran ekle yanınaNiye 340 lirayı çöpte mı bulduk
Allah bağışlasın gardaşımYok gardaşım bende 2 tane sıpa var onlarla oynuyorum birisi 3 birisi 1 yaşında. 😂
Hataylım canını severim gerilmeyelimBu zaten sadece bu dağıtım olayı için sadece foruma giriyor ben yok saydım kendisini bana kalsa süresiz ve banned atarım
Amin olanların hepsinin olmayanlara da nasip etsin rabbim sen ne iş yapıyorsunAllah bağışlasın gardaşım
Garanti yatalım 😂😂😂1.15 oran ekle yanına![]()
Bozardim Ben ertesi güne bile sarkabilir maçkesin gelecek gibi söyledin![]()
Amin gardaşım ben çalışmıyorum şuan ailenin yanındayımAmin olanların hepsinin olmayanlara da nasip etsin rabbim sen ne iş yapıyorsun
kanka kesin gelecek kuponkesin gelecek gibi söyledin![]()
Yağmur la reis alt tarafıBozardim Ben ertesi güne bile sarkabilir maç
Yaş kaç Ayaş da kalmaz sana 😂😂Amin gardaşım ben çalışmıyorum şuan ailenin yanındayım
aga sen nasıl bi kralsın. miami hava durumuna bakacak kadar yaMiami hava durumuna baktim da yağışlı hâlâ aq
Bende öyle hissettiğim için durdurdum ama bakalımkanka kesin gelecek kupon