- 15,750
- 8,674
- 113
Ne bişey vardi eskiden 5 para ver 5 para ver,5 para olmaz 10 para ver,tekerleme vardi oyle bişeyLa Adamı gazlamayın ne güzel almış 5 bin kâr 2 kuponda
Ne bişey vardi eskiden 5 para ver 5 para ver,5 para olmaz 10 para ver,tekerleme vardi oyle bişeyLa Adamı gazlamayın ne güzel almış 5 bin kâr 2 kuponda
Hemen hemen aynı yazmışz 🤣 Bu sevda kalbimize bir gecekonduuuuBi an kendi yazdığımı okuyorum sandım aw 😂
Şükür akıllı adam çoğalıyor 😂😂😂Dur dur tamam şimdi baktım yeterince kar olmuş salsak iyi gibi
Forever Ankaragücü aslan gardaşım 😂Hemen hemen aynı yazmışz 🤣 Bu sevda kalbimize bir gecekonduuuu
İyi ki bilmiyorum aw bu ne saçma bişi 😂😂Ne bişey vardi eskiden 5 para ver 5 para ver,5 para olmaz 10 para ver,tekerleme vardi oyle bişey
O neymiş la öleNe bişey vardi eskiden 5 para ver 5 para ver,5 para olmaz 10 para ver,tekerleme vardi oyle bişey
Canlı heyecanı farklı ve knk her dk oynayasın geliyoŞükür akıllı adam çoğalıyor 😂😂😂
Bol şanslargelse de son gelmese de...
Ekli dosyayı görüntüle 320738
Mac askıda ama bol şansgelse de son gelmese de...
Bu yarida kalmıştı sankigelse de son gelmese de...
Öyle öyle dikiyorlarCanlı heyecanı farklı ve knk her dk oynayasın geliyo
benim verdiğim maçı oynamış dostumgelse de son gelmese de...
Olabilir dost yağmur durana kadar burdayız 😂😂Bu yarida kalmıştı sanki
aynen yağmurBu yarida kalmıştı sanki
Bol şans dost son adıma yetişebildik kazanman dileğiyle @Sahtiyangelse de son gelmese de...
Alma ihtimali yüksek ama girmeseydin keşkegelse de son gelmese de...