- 103,075
- 58,221
- 113
Bilemiycem belli olmuyor bak ilk pere ide 2.pere ama gecen ayni boyle maci anteple oldu fena koparti maci sonrada 25 fark bitti.3. Per gorcezneyse orana takılmayalım da
galatasaray alır mı bu maçı sizce
Bilemiycem belli olmuyor bak ilk pere ide 2.pere ama gecen ayni boyle maci anteple oldu fena koparti maci sonrada 25 fark bitti.3. Per gorcezneyse orana takılmayalım da
bence ikiside liderlik için alacak maçıneyse orana takılmayalım da
O orandan sonra ikinci per 31 yemek manidar geldi ne anlama geliyor ms görecez ama iy gs verenler ne sövmüştürBuyuk is basardi herkes beceremez.ilk per bittiginde yeneri 1.05di
umarım sen kazanırsın dostbence ikiside liderlik için alacak maçı
hahhaha ben kazanırsam sen banko kazanıyorsun, kazanalım tabi dostumarım sen kazanırsın dost![]()
çevrim yok fakat ne zaman kupon bozsam hep pişman olmuşumdurçevrim filan yoksa öne geçince bozdur derim, belçika kupası ikinci yarılara oyna![]()
zaten 1.20 oran, öne geçince 2k veren kupon ek kötü 1.7 filan verir diye düşünüyorum da sen bilirsinçevrim yok fakat ne zaman kupon bozsam hep pişman olmuşumdur
bakalım öne geçsin değerlendirim de bu sefer seni yanlız bırakmış olurum gönlüm rrazı gelmezzaten 1.20 oran, öne geçince 2k veren kupon ek kötü 1.7 filan verir diye düşünüyorum da sen bilirsin
beni siktir et dost küçük oynadım ben küsürat kalmıştı çekimden sonra onunla oynadım 252 tlbakalım öne geçsin değerlendirim de bu sefer seni yanlız bırakmış olurum gönlüm rrazı gelmez![]()
estağffrullah tamam bakalım umarım güzel bir farka yaratır 3, peryottabeni siktir et dost küçük oynadım ben küsürat kalmıştı çekimden sonra onunla oynadım 252 tl
Bu per hard var izle bakestağffrullah tamam bakalım umarım güzel bir farka yaratır 3, peryotta