- 1,759
- 986
- 113
stuttgart yap. bi çakallarla dans sahnesi yaşat bizeAlmanya totemi yapayım dedim yapmaz olaydım midem bulanıyor artık bremenden![]()
stuttgart yap. bi çakallarla dans sahnesi yaşat bizeAlmanya totemi yapayım dedim yapmaz olaydım midem bulanıyor artık bremenden![]()
Hımmm öyle mi olmusAlmanya totemi yapayım dedim yapmaz olaydım midem bulanıyor artık bremenden![]()
galiba dost 👍Uyudu herhalde @Sahtiyan 🤦🏻♂️
He ya keşke shellac tekrar sky yapsaydı adımıHımmm öyle mi olmus
😀He ya keşke shellac tekrar sky yapsaydı adımı![]()
Uyudu herhalde @Sahtiyan 🤦🏻♂️
Burası kilit beyler beklemenin anlamı yokgaliba dost 👍
son bi şarkı beeBurası kilit beyler beklemenin anlamı yokArkadaşı kazancı için tebrik ettik bitti
herkes dağılıyor sonra
![]()
Bence birisi @Sahtiyan a takip edenleri atsın hak geçmesin. Üç saattir roll.takipleyen dostlar var. Alakasız kişiler alakasız sohbet döndürüyor sonra gelip 56 oluyor ortalıkBurası kilit beyler beklemenin anlamı yokArkadaşı kazancı için tebrik ettik bitti
herkes dağılıyor sonra
![]()
Paydos dostson bi şarkı bee![]()
o görür kanka sıkıntı yapma sahti boş yapmazBence birisi @Sahtiyan a takip edenleri atsın hak geçmesin. Üç saattir roll.takipleyen dostlar var. Alakasız kişiler alakasız sohbet döndürüyor sonra gelip 56 oluyor ortalık
Birader adamın gönlünden dağıtmak geçerse o zaten ulaşır kimsenin ona bir şey atmasına gerek yok. Forum kuralları dahilinde takılıyoruz burada gereksiz muhabbete gerek yokBence birisi @Sahtiyan a takip edenleri atsın hak geçmesin. Üç saattir roll.takipleyen dostlar var. Alakasız kişiler alakasız sohbet döndürüyor sonra gelip 56 oluyor ortalık
Bal şeker olsunKimseye p*ra falan yok hepsini ben yedim afied olsun di mi abi @Werderbremen
Dost roll sahibi emin ol biliyordur bunuBence birisi @Sahtiyan a takip edenleri atsın hak geçmesin. Üç saattir roll.takipleyen dostlar var. Alakasız kişiler alakasız sohbet döndürüyor sonra gelip 56 oluyor ortalık
Öpim mi çok haklısınBirader adamın gönlünden dağıtmak geçerse o zaten ulaşır kimsenin ona bir şey atmasına gerek yok. Forum kuralları dahilinde takılıyoruz burada gereksiz muhabbete gerek yokKimse de alakasız sohbet döndürmüyor her zaman kendi aramızda sohbet muhabbet ederiz. Sen takılma oraya... Arkadaş kazandı tebrik et geç gerisi konuyu açan dosta kalmış.
NaberBal şeker olsun![]()
Berişan olduk senden naber ?
Ben de berişanım ama nedense bilmiyorum maddi olarak kaybım çok olsa da bende özlem var keder var hüzün varBerişan olduk senden naber ?
Senin rol won muo görür kanka sıkıntı yapma sahti boş yapmaz