- 64,619
- 29,960
- 113
Helal abim junior destekcinimOrtaya konusmucak ısım verecek o zmn muhabbet ıcın onamı sorcaz
Helal abim junior destekcinimOrtaya konusmucak ısım verecek o zmn muhabbet ıcın onamı sorcaz
Bitmez dost bitmez işin ucunda mani varsa bitmez 🤣Ortaya konusmucak ısım verecek o zmn muhabbet ıcın onamı sorcaz
Helaaall en sevdiğim abim bakın buda haBitmez dost bitmez işin ucunda mani varsa bitmez 🤣
Petrol demedik ama bir 200lük roll yapıp kazancı dağıtırsın artık 😂Oyle dedı bana bılemıcem![]()
Sana sorduğumu öğrendin mi cano la 🤣 görmüşken sorayımHelal abim junior destekcinim
20 yanhesabımla takıp edıp hepsını alıcamPetrol demedik ama bir 200lük roll yapıp kazancı dağıtırsın artık 😂
Sac 65 atar mı iy 🤣Helaaall en sevdiğim abim bakın buda ha
ban 😂20 yanhesabımla takıp edıp hepsını alıcam![]()
Merak ederım ne oSana sorduğumu öğrendin mi cano la 🤣 görmüşken sorayım
ben hedef gözetmedim kardeş forumda binlerce adam var ortaya söyledim. Ben takip etmediğim etkinliğin altına gidip muhabbet etmiyorum kazandı olunca. Kimse kendini uyanık sanmasın yani.Ortaya konusmucak ısım verecek o zmn muhabbet ıcın onamı sorcaz
bakalım dostSac 65 atar mı iy 🤣
Özelden sormuştur sana o zaten ben ona sorunca 🤣Merak ederım ne o
Dediğim gibi abi işte o yani benim ":\" bu kullandığım şeyi falan kullanıyor daş daş geçiyor aklı sıraSana sorduğumu öğrendin mi cano la 🤣 görmüşken sorayım
dost rakip port üstün üstü olur o maç bol şansSac 65 atar mı iy 🤣
Attıralım da o ne 65 düşüğü yokmuyduSac 65 atar mı iy 🤣
Isım verıceksın o zmn bulasmıcazben hedef gözetmedim kardeş forumda binlerce adam var ortaya söyledim. Ben takip etmediğim etkinliğin altına gidip muhabbet etmiyorum kazandı olunca. Kimse kendini uyanık sanmasın yani.
Yooo demedı bısı banaÖzelden sormuştur sana o zaten ben ona sorunca 🤣