- 34,546
- 19,154
- 113
Kral donmusLakers yenıyo @JustWatch
Kral donmusLakers yenıyo @JustWatch
bitti çekimi bekliyorBitti mi roll
geçen Phila nı biri ile maçı vardı 117 atar dedim Phila maç 2 kere uzatmaya gitti 105 zor atmışlardoğru diyorsun dost ne yapsak olmuyor vallahi bende sıkıldım bu işten neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Gecen hareket yaptılarya affetmezdı bu macKral donmus
bak minnoseta maçı var ilk çeyreği üst alırdım ben dostbak dost bugün NBA de 10 maç var aralarından hangi maça üst oynardın deseydin kesinlikle New york a oynardım o derece şanssızlık var bu ara
gelir dost işi vardır5 oldu awk
ohaaaaa 😁geçen Phila nı biri ile maçı vardı 117 atar dedim Phila maç 2 kere uzatmaya gitti 105 zor atmışlar![]()
Neden gelsın uyumustur yorgun adamgelir dost işi vardır
roll yap pikaa 😂Neden gelsın uyumustur yorgun adam
Sponsormusunroll yap pikaa 😂
Neden gelsın uyumustur yorgun adam
hahaha sıfırım 😂Sponsormusun
geçen Gsw ile Minnesota maçı var uzatma hariç Golden kazanır oynamıştım 3 orandan amk Green i gidiyo pas hatası yapıyo KAT gidip 3 lük atıyo maç bittiydibak minnoseta maçı var ilk çeyreği üst alırdım ben dost
Dost profil fotoğrafında ki film nasıl izledim 15 dk kappattim geçenroll bitti biz devam edelim. susuz kalalım yinee aç kalalımmm. en sevdiğim şarkı
Olsun ayın 10una ne kaldıkıhahaha sıfırım 😂
hata değildir o dost al işte bariz şikegeçen Gsw ile Minnesota maçı var uzatma hariç Golden kazanır oynamıştım 3 orandan amk Green i gidiyo pas hatası yapıyo KAT gidip 3 lük atıyo maç bittiydi