- 4,848
- 2,064
- 113
nba da new york ile miami yi oldum olası sevmedim özellikle miami sayı atmayınca harbi 100 değil 90 ı bile zor atıyorlar
dost para olmayınca maçlar böyle oluyor biz alt oynarız 260 atarlar üst oynarız 1 perde 50 yi atamazlarspursta aynı
Sifiriz bro destek kredisi acOynasaydın ağır alt olurdu ahmet yeme bizi
Aga beeeSon işimde çift sigorta girişim vardı maaş dolgun gösteriliyordu kafa rahattışimdi öyle mi
![]()
dost bende 2012 de 10 bin bastım dakka 90 da 0,5 alta bastık hemen sonra 3 tane gol oldu peş peşebundan 1 sene önce mi ne houston ile bi takım maç yapıyodu 2k mı ne alacaktım son periyot maks 40 atmaları gerekiyodu dedim geldi geece bi baktım maç bitmiş son periyot 37 atmışlardı
Şimdi olursa aselsan'ın işini yapacağım kısmetAga beee
dost biz oynayınca olmuyo valla bak bazen 50 lira yeminle 1 saatte masa tenisinden felan 500 oluyor ama 500 bi 700 olmuyo yani o derecedost bende 2012 de 10 bin bastım dakka 90 da 0,5 alta bastık hemen sonra 3 tane gol oldu peş peşe
Umarım olur dostŞimdi olursa aselsan'ın işini yapacağım kısmet![]()
doğru diyorsun dost ne yapsak olmuyor vallahi bende sıkıldım bu işten neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkdost biz oynayınca olmuyo valla bak bazen 50 lira yeminle 1 saatte masa tenisinden felan 500 oluyor ama 500 bi 700 olmuyo yani o derece
çekimi bekliyor herhaldeBitti mi roll
@Sahtiyan'A bağlı dostBitti mi roll
5 oldu awk@Sahtiyan'A bağlı dost
bak dost bugün NBA de 10 maç var aralarından hangi maça üst oynardın deseydin kesinlikle New york a oynardım o derece şanssızlık var bu aradoğru diyorsun dost ne yapsak olmuyor vallahi bende sıkıldım bu işten neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık