- 15,340
- 7,856
- 113
Yapma memeeeet din kardeşiyizNe alaka oğlum kafanız mı iyi ger yeni gelen multi oluyorsa topluca Multiyiz
Yapma memeeeet din kardeşiyizNe alaka oğlum kafanız mı iyi ger yeni gelen multi oluyorsa topluca Multiyiz
Hangi dinden kardessiniz dostYapma memeeeet din kardeşiyiz
7 K temizEkli dosyayı görüntüle 3210465 5 te 4 yapmışız küsüratı bastığımız kupon halen açık duruyor iade olursa yemede yanında yat![]()
Adnan oktar tarikatinden kedicik arkadaşHangi dinden kardessiniz dost
ulan mehmet olduğunu açık ettin işte. matematik hesaplarına girme. dünde böyle hesapladın. adamın parasını adamdan iyi bildiğin ortaya çıktı7 K temiz
Masallah masallahAdnan oktar tarikatinden kedicik arkadaşben kameramandım orada
![]()
Tamam oruçlu ağzımla yemin mi edeyim illa kardeş sana, Memet dün ban yedi konuda bende gördüm onu ama tanımam etmemYapma memeeeet din kardeşiyiz
Orda da hocaya çok yanaştı ban yediMasallah masallah
Shellac ip'den çakar olayı dost bizlik sıkıntı yokTamam oruçlu ağzımla yemin mi edeyim illa kardeş sana, Memet dün ban yedi konuda bende gördüm onu ama tanımam etmem
Hoca ban atmaz baska bisey atarOrda da hocaya çok yanaştı ban yedi![]()
shellac bunu çok sevecekShellac ip'den çakar olayı dost bizlik sıkıntı yok![]()
Kim ban yedi dostOrda da hocaya çok yanaştı ban yedi![]()
Oruclu agizla yemin edilmez mi bro beni tanidigina gore eski nockin varTamam oruçlu ağzımla yemin mi edeyim illa kardeş sana, Memet dün ban yedi konuda bende gördüm onu ama tanımam etmem
FişekHoca ban atmaz baska bisey atar
aga mehmetinho vardı ya muhasebeci. dün işine son verdiler onunKim ban yedi dost
La korkmayın oğlum gelip para istememe ben herkes gibi. Çalışıyorum oteldeyim canım skıldı takılıyoruz, yoksa Alman dayılar ablalar sağolsun Euro’larla besliyor 50-100 TL de gözüm yok yani bilin de onu, sonra böyle gereksiz Memet bilmeme algısı yapmayınulan mehmet olduğunu açık ettin işte. matematik hesaplarına girme. dünde böyle hesapladın. adamın parasını adamdan iyi bildiğin ortaya çıktı![]()