- 15,987
- 4,562
- 113
6
14 Şubat bonusunda Dostum o bunda öyle bir Kural yazmıyor 🙄pazartesi bonusuysa oran limitini aştınız
Nasıl aynı kişilere la olur mu öyle şey 1-2 kişiye biraz sık oluyor olabilirim ama hfahsah ne multisi atam yapmaSen hep aynı kişilere sponsor oluyın aq bir ara düşündüm bunlar nortenin multisi mi diye 🤣
O kural kalktı eskiden vardıpazartesi bonusuysa oran limitini aştınız
Sandım derken ironi yapıyorum sık yaptığını vurgulamak için ahahhaNasıl aynı kişilere la olur mu öyle şey 1-2 kişiye biraz sık oluyor olabilirim ama hfahsah ne multisi atam yapma
senle benim aramıza girdiler kardeşte neyseSandım derken ironi yapıyorum sık yaptığını vurgulamak için ahahha
Nasıl aynı kişilere la olur mu öyle şey 1-2 kişiye biraz sık oluyor olabilirim ama hfahsah ne multisi atam yapma
Kim girdi harbi sen ilk dostumdun burda amk kim girdisenle benim aramıza girdiler kardeşte neyse![]()
hee aynı götten sıçıyoduk seninle 1-2 parazit algı yaptı burada senle bende bi tık uzaklaştıkKim girdi harbi sen ilk dostumdun burda amk kim girdi
🤣🤣🤣hee aynı götten sıçıyoduk seninle 1-2 parazit algı yaptı burada senle bende bi tık uzaklaştıkgüzel sende farkındasın demek
![]()
🤣🤣 kim o ben bilmiyorum vallahee aynı götten sıçıyoduk seninle 1-2 parazit algı yaptı burada senle bende bi tık uzaklaştıkgüzel sende farkındasın demek
![]()
O kendini biliyor amaa 😂😂🤣🤣 kim o ben bilmiyorum valla
bana mı laf atıyon len papahee aynı götten sıçıyoduk seninle 1-2 parazit algı yaptı burada senle bende bi tık uzaklaştıkgüzel sende farkındasın demek
![]()
Mesela benim @butragueno ile de aramda sorun yok onunlada seninle olmadığı gibi hep algı yapıyorlar🤣🤣 kim o ben bilmiyorum valla
Bak yaa 😂😂😂bana mı laf atıyon len papa
Daimon’dan da para istemezsin be@Daimon bi dm attım sana zahmet Halledelebilir miisn
@Mrlbra kanka adı bile geçmedi egenin konuda bile yoktu o kadar adamın içinden neden üstüne alınıp yazıyo GJMDSKGSDOKĞGSDbana mı laf atıyon len papa
Yok 14 şubat bonusunda vardıO kural kalktı eskiden vardı