- 34,088
- 12,919
- 113
HOBAAAAA 😍😍😍😍
80 de bittiWonnn ahahaha Wonnn @SaHgEc
80Wonnn ahahaha Wonnn @SaHgEc
Şimdi duzelttiler degisikti dostum ne yapalım sil baştan bugün o 50,000 alicam başka yolu yok
Kayıp sonuçlandı affetmezler🙏🏻Bakiye yansırsa hemen bas düzeltmeden @SaHgEc
Bomboş hiç kimse yok gitti turnikeye atamadı görmeliydinYuhh artık 🙄 sağlık olsun ne yapalım
Canımız sağolsun dostum baskette 78 o tek sayıdan gittiğinden beri çok fazla oynamıyordum denedik yine tek sayı olsun 🙏🏻Bomboş hiç kimse yok gitti turnikeye atamadı görmeliydin
Inanıyorum sana 🙏🙏🙏Şimdi duzelttiler degisikti dostum ne yapalım sil baştan bugün o 50,000 alicam başka yolu yok
Kısmet değilmişCanımız sağolsun dostum baskette 78 o tek sayıdan gittiğinden beri çok fazla oynamıyordum denedik yine tek sayı olsun 🙏🏻
5 adım virabet dene daha sağlıklı olur dostum.Şans yürü derse oradan 100K aşmış olursun bol şanslarŞimdi duzelttiler degisikti dostum ne yapalım sil baştan bugün o 50,000 alicam başka yolu yok
Onu deniyor5 adım virabet dene daha sağlıklı olur dostum.Şans yürü derse oradan 100K aşmış olursun bol şanslar
Ilk 2 adim basket daha mantikli gibi sonrasinda 2li kombine futboldan devam edilirCanımız sağolsun dostum baskette 78 o tek sayıdan gittiğinden beri çok fazla oynamıyordum denedik yine tek sayı olsun 🙏🏻