- 1,566
- 1,653
- 113
Başla bakalım 😊Başlıyorum 🔥🔥🔥
Bol şanslar ✋
Başla bakalım 😊Başlıyorum 🔥🔥🔥
İlk kupon önemli dost gerisi çorap söküğüWonladik 😄😄😄🙏🏻
Fenere döşemeye hazırız hep dostum benim 😄😄😄Beşiktaş'a bas kazandigin 50 k yi dostbugün doseriz boru hattını
Çok iyi maç olacak, Dün akşam bizim maç gibi rezil maç değilFenere döşemeye hazırız hep dostum benim 😄😄😄
Seyir zevki şüphesiz, şimdiden heyecan yaptım formami,atki mi dünden yıkadım misler gibi yumuşatıcı kokuyor 🥰🙏🏻🦅🦅🦅🦅Çok iyi maç olacak, Dün akşam bizim maç gibi rezil maç değil
Hadi bakalım en büyük şansınıız orda olsunSeyir zevki şüphesiz, şimdiden heyecan yaptım formami,atki mi dünden yıkadım misler gibi yumuşatıcı kokuyor 🥰🙏🏻🦅🦅🦅🦅
Vernelle mi yıkadın dost 🤣🤣🦅🦅Seyir zevki şüphesiz, şimdiden heyecan yaptım formami,atki mi dünden yıkadım misler gibi yumuşatıcı kokuyor 🥰🙏🏻🦅🦅🦅🦅
Gelince LG sakers maçına bak ev kazanacak o maçıVar olun dostlar 2.adim bakicam evdekiler ekmek almaya gönderiyor🤭😅az sonra burdayım
Bol sans dost wonWonladik 😄😄😄🙏🏻
Yarısı benim degilmiVar olun dostlar 2.adim bakicam evdekiler ekmek almaya gönderiyor🤭😅az sonra burdayım
Bol sans olsun daim olaa insallahVar olun dostlar 2.adim bakicam evdekiler ekmek almaya gönderiyor🤭😅az sonra burdayım
Canın sağolsun dostum hele şu ekmeği alıp geleyim 😂Yarısı benim degilmi![]()
Var ol güzel insan 🙏🏻Bol sans olsun daim olaa insallah
🙏🏻🥰Bol sans dost
İvedi ise şimdi basip gideyim dostum,ne zaman başlıyorGelince LG sakers maçına bak ev kazanacak o maçı
Evett yumuşacık olduu 😅😅😅Vernelle mi yıkadın dost 🤣🤣🦅🦅
aşko ne diyosunnBaşlıyorum 🔥🔥🔥