- 31,261
- 28,837
- 113
Ben ikinci rollcü olmazsam daha da hiçbir konuya uğramam bilinsin
Bu ne abi kahkaha attım 😂😂😂Rolle azdım
Valla dost ya 😂Bu ne abi kahkaha attım 😂😂😂
Yalvarıyorum terimi seçmeDostlar kazandık,bu arada maça daldım neler oldu ya öyle 🙈sever beni artılar 😂 konuda yazıp görmediğim dostlar aklınıza birşey gelmesin çekim vereyim,bakicam @ferdikadıoğlu ve @baba7378 bu dostlar kesin 🙏 sözüm olduğu için bir kişi daha seçicem lütfen darılma gücenme olmasın olur mu bakın burada en yakın dostlarından @Northe dahi seçmedim biz de grup olmaz neysek oyuz o da bana gönül koymaz 🙏😍ama fazlasıyla yardımcı olduğu için ben ona ayrı dönerim 😂🙈neyse toparlayayim çekim verdim bir kişi seçicem
saol reisim kesene bereketDostlar kazandık,bu arada maça daldım neler oldu ya öyle 🙈sever beni artılar 😂 konuda yazıp görmediğim dostlar aklınıza birşey gelmesin çekim vereyim,bakicam @ferdikadıoğlu ve @baba7378 bu dostlar kesin 🙏 sözüm olduğu için bir kişi daha seçicem lütfen darılma gücenme olmasın olur mu bakın burada en yakın dostlarından @Northe dahi seçmedim biz de grup olmaz neysek oyuz o da bana gönül koymaz 🙏😍ama fazlasıyla yardımcı olduğu için ben ona ayrı dönerim 😂🙈neyse toparlayayim çekim verdim bir kişi seçicem
Secilmezsem daha da gelmem ben bu forumaYalvarıyorum terimi seçme
Dm hocam 🙏Secilmezsem daha da gelmem ben bu foruma
Bir taşta iki kuş puahahahahaSecilmezsem daha da gelmem ben bu foruma
@ferdikadıoğlu lütfen rahatsız etme kardeşimDm hocam 🙏
İyi geceler dost3 saat uyku ile ise gideceğiz herkese hayırlı geceler
Ula allem ettin kulem Ettin aldın lanSecilmezsem daha da gelmem ben bu foruma
Çünkü acayip kupon yapasim varUla allem ettin kulem Ettin aldın lan
Kazanırsan roll borcun var sen olmasan bana yaptıracaktı😂Çünkü acayip kupon yapasim var
Tamam dostKazanırsan roll borcun var sen olmasan bana yaptıracaktı😂
kankam olmuş bu sefer tebrikler. bi rol'de bana yaptırabilir misinDostlar kazandık,bu arada maça daldım neler oldu ya öyle 🙈sever beni artılar 😂 konuda yazıp görmediğim dostlar aklınıza birşey gelmesin çekim vereyim,bakicam @ferdikadıoğlu ve @baba7378 bu dostlar kesin 🙏 sözüm olduğu için bir kişi daha seçicem lütfen darılma gücenme olmasın olur mu bakın burada en yakın dostlarından @Northe dahi seçmedim biz de grup olmaz neysek oyuz o da bana gönül koymaz 🙏😍ama fazlasıyla yardımcı olduğu için ben ona ayrı dönerim 😂🙈neyse toparlayayim çekim verdim bir kişi seçicem
Inşallah tutturursunÇünkü acayip kupon yapasim var