- 45,773
- 25,324
- 113
Gitti gitti ilk attığı ibandan boomerang gibi bana geri gelmiş sonra başka iban attı halletikGelemdi mi senin ödül ?
Gitti gitti ilk attığı ibandan boomerang gibi bana geri gelmiş sonra başka iban attı halletikGelemdi mi senin ödül ?
Geldi geldi bi daha koparir miyiz diye yoklama cektikGelemdi mi senin ödül ?
Geldi geldi bi daha koparir miyiz diye yoklama cektik
Kesene bereket dost yesilBurası yeşillendi mi dostlarım
Varol dostum 🙏🏻Dostlar tadında biraklaim biz en iyisi herkese para lazım madem @keskin4455 @Calypso13 baştan takipte olanlar ve şahsi tercihim @mossione dostlara 250 er ödül atalım kapatalım konuyu @SaHgEc dost bu şekilde kapattık kesene bereket tekrar geçmiş olsun
Dost yeni girdim foruma servisteydim işten döndüm eğer halletmediysen halledelimEe bu dayı zaten ortalıkta yok mossione nerde 😁
Halletmiştik dost saollasınDost yeni girdim foruma servisteydim işten döndüm eğer halletmediysen halledelim
Affetmeyiz dost emanetleri ulaştırdıkBurası yeşillendi mi dostlarım
O kadar deneyelim ya bir duruşumuz var çok şükür baronizm dostBeşiktaş yeni murobaşkan oldu başımıza haaiuaaiaja
Ne de olsa BEŞİKTAŞLI 🦅 vermişsin ayarı cansın sen, çok tebrik ederim, çok sevindim dostum 🙏🏻🥰🦅Affetmeyiz dost emanetleri ulaştırdık
Vay vay vay diyorum 🥰😍Birde şöyle bir kupon aldık tumbet yüzde yüz bonus alıp @SaHgEc![]()
Küstüm 😁Affetmeyiz dost emanetleri ulaştırdık
Bol sans dost kupon gelirse 600 benim rol param miBirde şöyle bir kupon aldık tumbet yüzde yüz bonus alıp @SaHgEc![]()
Gol olurBirde şöyle bir kupon aldık tumbet yüzde yüz bonus alıp @SaHgEc![]()
12 k çevrim var basarirsak her şey mümkünBol sans dost kupon gelirse 600 benim rol param mi![]()