http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SaHgEc / Kasa 2K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,518
3,105
113
Senin üyelik günün kadar para dagıtmışlıgm var boş yapma iyi geceler
Para dağıtmış olabilirsin. Senin için başka şeyler de dediler de bilmiyorum doğruluğunu. Bişey diyemem. Roll takip edip kazanamayınca adamlara yalvarıyorsun beni de gör beni de gör diye. Değmez 100 200 lira için. Bi kişi daha görmedim senin gibi. Umarım toparlarsın maddi durumunu

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,618
12,290
113
16k mesajın var 14ü iban
Dostum kimin ne olduğunu biliyorum ben burda için rahat olsun, Osimen dosta gelince zor zamanımda yanımda olanlardan biri iban vermiş,onu vermiş bunu vermiş inan hiç mühim değil.. kalpler kırılmasın insanlar zor zamandan geçiyor olabilir 🙏🏻iyi geceler dostlar herkese

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,518
3,105
113
Dostum kimin ne olduğunu biliyorum ben burda için rahat olsun, Osimen dosta gelince zor zamanımda yanımda olanlardan biri iban vermiş,onu vermiş bunu vermiş inan hiç mühim değil.. kalpler kırılmasın insanlar zor zamandan geçiyor olabilir 🙏🏻iyi geceler dostlar herkese
Ben illa da bu konu için demedim dost. Takip etmedim burayı. Onun da kötülüğü için demiyorum. Alışmamalı bi insan sürekli insanlardan para istemeye. Senin de kazancın daim olsun. İyi geceler

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,448
3,666
113
La var ya biri roll kazandıgı zaman hemen ortalık 56 oluyor tebrik edin geçin yüzsüz olmayın @SaHgEc tebrikler dost

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,618
12,290
113
Perde arkası kulistede birşeyler yaptık benden bu kadar iyi geceler dostlar,geceniz güzel olsun ben yatar yarın ola hayrola 🙏🏻🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...