Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,115
- 6,377
- 113
Ne boş yapıyorsun derdimiz başımızdan aşkın bizimOlm. Neyse
Ne boş yapıyorsun derdimiz başımızdan aşkın bizimOlm. Neyse
Bana da gelmemiş...Bana gelmedi meto
Lan günlerdir açıktan dilenmeni izliyoruz. Açıktan iban atıyorsun. YeterNe boş yapıyorsun derdimiz başımızdan aşkın bizim
Varol dostum ☘ 🙏🏻@SaHgEc Tebrikler dost
Boş yapma yaLan günlerdir açıktan dilenmeni izliyoruz. Açıktan iban atıyorsun. Yeter
Tmm knk hadi biraz daha devam et de temelli ban ye. O gün şerefine dağıtım yapacam forumdaBoş yapma ya
Bi git be kardeşimTmm knk hadi biraz daha devam et de temelli ban ye. O gün şerefine dağıtım yapacam forumda
Hadi konuları gez iban paylaşBi git be kardeşim
Senin üyelik günün kadar para dagıtmışlıgm var boş yapma iyi gecelerHadi konuları gez iban paylaş
16k mesajın var 14ü ibanSenin üyelik günün kadar para dagıtmışlıgm var boş yapma iyi geceler
Para dağıtmış olabilirsin. Senin için başka şeyler de dediler de bilmiyorum doğruluğunu. Bişey diyemem. Roll takip edip kazanamayınca adamlara yalvarıyorsun beni de gör beni de gör diye. Değmez 100 200 lira için. Bi kişi daha görmedim senin gibi. Umarım toparlarsın maddi durumunuSenin üyelik günün kadar para dagıtmışlıgm var boş yapma iyi geceler
Dostum kimin ne olduğunu biliyorum ben burda için rahat olsun, Osimen dosta gelince zor zamanımda yanımda olanlardan biri iban vermiş,onu vermiş bunu vermiş inan hiç mühim değil.. kalpler kırılmasın insanlar zor zamandan geçiyor olabilir 🙏🏻iyi geceler dostlar herkese16k mesajın var 14ü iban
Ben illa da bu konu için demedim dost. Takip etmedim burayı. Onun da kötülüğü için demiyorum. Alışmamalı bi insan sürekli insanlardan para istemeye. Senin de kazancın daim olsun. İyi gecelerDostum kimin ne olduğunu biliyorum ben burda için rahat olsun, Osimen dosta gelince zor zamanımda yanımda olanlardan biri iban vermiş,onu vermiş bunu vermiş inan hiç mühim değil.. kalpler kırılmasın insanlar zor zamandan geçiyor olabilir 🙏🏻iyi geceler dostlar herkese
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Ben illa da bu konu için demedim dost. Takip etmedim burayı. Onun da kötülüğü için demiyorum. Alışmamalı bi insan sürekli insanlardan para istemeye. Senin de kazancın daim olsun. İyi geceler
Ibanlardan biri tanıdık geldi. Takvimbete zamaninda 200 atmıştım aynı ibana benziyor.16k mesajın var 14ü iban
Varol dostum 🙏🏻La var ya biri roll kazandıgı zaman hemen ortalık 56 oluyor tebrik edin geçin yüzsüz olmayın @SaHgEc tebrikler dost