- 36,264
- 27,116
- 113
Sen bayadır toksun gobek cıktı mıAc kalmada
Sen bayadır toksun gobek cıktı mıAc kalmada
Keske alabilsek onlardan alirsan al mulayimle arasi bozuk olsa bile o sitelerden almak serbest gffRoketbet betgar romabetteen bonus alırsak skkıntı olur nu nasıl mulayımın arası puajaj
Roketbet @Barrios yuzunden no bonus olduk 1500 borcun var banaKeske alabilsek onlardan alirsan al mulayimle arasi bozuk olsa bile o sitelerden almak serbest gff
Romabeti 2 defa 2 şey k kandiridik da aç gozlulugumuze yenildik hepKeske alabilsek onlardan alirsan al mulayimle arasi bozuk olsa bile o sitelerden almak serbest gff
Bana 1 kere bile vermedilerRomabeti 2 defa 2 şey k kandiridik da aç gozlulugumuze yenildik hep
23k mi sildi 21.5 k borcun var banaRoketbet @Barrios yuzunden no bonus olduk 1500 borcun var bana
Yokla 3 kilo vermişim aclıktan göbek erimiş yaa kompleSen bayadır toksun gobek cıktı mı
Nıye sılmıstı la o aynı mac dıye mı23k mi sildi 21.5 k borcun var bana
Ten rengın nasılYokla 3 kilo vermişim aclıktan göbek erimiş yaa komple
Yok ip demişti 8 ayrı hesaba aynı yerden girersek olacağı buyduNıye sılmıstı la o aynı mac dıye mı
Bol şansDostlar buraya tutmuş kupon atıyorum ama bazen şunu diyorum neyse..
Son adım Ekli dosyayı görüntüle 856135
Gelmiş buDostlar buraya tutmuş kupon atıyorum ama bazen şunu diyorum neyse..
Tebrıkler dostum uyumuştursun dedıkDostlar buraya tutmuş kupon atıyorum ama bazen şunu diyorum neyse..
Tutmuş kuponun heyecanı olmuyor dost. Bol şanslarDostlar buraya tutmuş kupon atıyorum ama bazen şunu diyorum neyse..
Tebrikler knkDostlar buraya tutmuş kupon atıyorum ama bazen şunu diyorum neyse..