- 43,424
- 7,839
- 113
Knka bol şansGelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Bir kaç dosta ulaşırım 🙏Ekli dosyayı görüntüle 773369
Knka bol şansGelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Öyle oluyor kardo yaşadım evet,para parayı çekiyorBi kere güzel bir tutar kazansan emin ol devamı gelir kanka
Bol şanslarGelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Eyvallah kardeşim Benim 🙏Knka bol şans
Şuanlik yok şükür uyumuyorum vallahi bilerek şu geceyi atlatalim allahin izniyle🙏🥰 Cansın gardasim yok dimi birşey artçı falan oluyor mu?
Kendimden biliyorum kanka para parayi harbiden çekiyor olmayınca da elini nereye atsan kuruyor vallaÖyle oluyor kardo yaşadım evet,para parayı çekiyor
37 yaz gardasim 🔥🔥🔥Baranquilin acil gol haydii
İnşallah gardasim tekrarını yaşamayın 🙏🥺Şuanlik yok şükür uyumuyorum vallahi bilerek şu geceyi atlatalim allahin izniyle
Senmiydin sigaram yok demiştin baska bi konuda dostumŞuanlik yok şükür uyumuyorum vallahi bilerek şu geceyi atlatalim allahin izniyle
Amin gardasim benim sagolasin canın varolsun bastacisin seviliyorsunİnşallah gardasim tekrarını yaşamayın 🙏🥺
Aynen gardaşımSenmiydin sigaram yok demiştin baska bi konuda dostum
Bu saatte gidip sigaramı alacan kankaAynen gardaşım
Vardı akşam üstü aldim 3 paket disaridaydik arkadaşa verdim birini digerlerinide çay sigara kapının önünde arkadaslarla otururken bitirdik evlere dağıldık şimdi bitikeltdeyiz 😊Senmiydin sigaram yok demiştin baska bi konuda dostum
Bolşanss,,Gelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Petrol 5 dakika yürüyerek uyumuycam şimdi sigarasız da olmaz ne olur ne olmaz diye uyumuyorum bi ablam bi ben varım sabah işe gidecek bende uyanık kalayım dedimBu saatte gidip sigaramı alacan kanka
Iban at 100 lira atayım sana gidip sigara alırsın kendine bende de fazla yok yoksa daha çok atardimVardı akşam üstü aldim 3 paket disaridaydik arkadaşa verdim birini digerlerinide çay sigara kapının önünde arkadaslarla otururken bitirdik evlere dağıldık şimdi bitikeltdeyiz 😊
Sagolasin gardasim Allah razı olsunIban at 100 lira atayım sana gidip sigara alırsın kendine bende de fazla yok yoksa daha çok atardim
Lafi olmaz kankaSagolasin gardasim Allah razı olsun