- 30,931
- 11,317
- 113
Bol şanslar hocamGelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Bir kaç dosta ulaşırım 🙏Ekli dosyayı görüntüle 773369
Sağol Dostum bı kahve alıp geleyimBol şanslar hocam
Bol bol şansGelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Max mi vurdun kanka ne yaptınGelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Var ol Tahir'im 🙏Bol bol şans
Ah be kardom sence ben Max vursam ne yaparım hmm ,,yok keşke vurmaya çalışıyorum ama olmuyor gelmiyorMax mi vurdun kanka ne yaptın
O zaman maaş aldin onuda bitiyorsun burdaAh be kardom sence ben Max vursam ne yaparım hmm ,,yok keşke vurmaya çalışıyorum ama olmuyor gelmiyor
PuahbababBol şans
Olm döverim seni🤣Puahbabab
Hayır kardom tam tamına 138 gündür çalışmıyorum 🥺500 TL vardı yuvarlanıp duruyor işteO zaman maaş aldin onuda bitiyorsun burda
Tek hamlemde uçururum seni puhahaOlm döverim seni🤣
Hobaaaa gardasim geceyi ateşe verecek inşallah bol bol şansın olsun gardaşım 😊Gelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Toparlarsın ins kankaHayır kardom tam tamına 138 gündür çalışmıyorum 🥺500 TL vardı yuvarlanıp duruyor işte
🙏🥰 Cansın gardasim yok dimi birşey artçı falan oluyor mu?Hobaaaa gardasim geceyi ateşe verecek inşallah bol bol şansın olsun gardaşım 😊
Umarım kanka bitecek bu aşk böyle böyle bitireceğiz bu sevdayıToparlarsın ins kanka
Bol şans dost. Gelir bu kupon onayladım. Bana ulaşmayı unutma ha buralardayım. 😁Gelirse bakalım 🍀🍀🍀👆
Bi kere güzel bir tutar kazansan emin ol devamı gelir kankaUmarım kanka bitecek bu aşk böyle böyle bitireceğiz bu sevdayı