31 Ara 2020 #1 eymenim Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 818 581 93 Dostlar bir sorum olacak bilgisi olan dostlar var mıdır acaba bu la liga maçlarının bazılarında bürolar saha kenarına reklam veriyor bu reklamın maaliyeti ne kadardır acaba?
Dostlar bir sorum olacak bilgisi olan dostlar var mıdır acaba bu la liga maçlarının bazılarında bürolar saha kenarına reklam veriyor bu reklamın maaliyeti ne kadardır acaba?
31 Ara 2020 #3 AllanSaintMaximin Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 29,117 18,341 113 Geçen sene vermiştim bende 20 bin euro ya mal olmustu bana
31 Ara 2020 #4 T tahtalikoy Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 4,505 3,123 113 Elmoradon' Alıntı: Geçen sene vermiştim bende 20 bin euro ya mal olmustu bana Genişletmek için tıkla ... forumdaki en has en sevdiğim adamın sen olduğunu daha önce söylemişmiydim
Elmoradon' Alıntı: Geçen sene vermiştim bende 20 bin euro ya mal olmustu bana Genişletmek için tıkla ... forumdaki en has en sevdiğim adamın sen olduğunu daha önce söylemişmiydim