- 2,632
- 5,625
- 113
@Shellac konuyu kitler misin Üstad
Kesinlikle art niyetli demedim. Sen sana ödülünü verdik dedigin icin bende ben istemem onlara ver anlaminda dedim. Yani bana verme onlara ver vereceksen gibisinden dedim. Buna ayar olacak bir sey yok bence. Ödülünü geri iade ederim problem degil. Ben sahsim adina konuşuyorum. Kuponun yatti uzuldum. Buda yatarsa uzulecektim. Benim dusunceme bak senin dusuncene bak.Dostum öncelikle benim açtığım konuda dağıtım yapacağım diye bir şeyde bulunmadım.İçimden geldi destek oldum.Kimseye kuponu takip etde demedim ben.Şu anda onlara ödül ver benim için kafidir diye konuşmanada çok fena ayar oldum.Kendi kuponum için benim adıma düşüncede bulunmazsan sevinirim
Tartisma yok. Ozelden yazdim. Odulunu iade edecegimDostlar tartışmayın tamamen yanlış anlamayla ilgili bir sıkıntı var dostumuzun kazancı Daim olsun bizlik bir sıkıntı yok
Niyetimiz belli. Benim burada art niyetli oldugumu düşünen biri varsa eger ben insan degilim. Benim iyi niyetime ayar olan birinin ben kuponu kaybetti diye uzulecek kadar nankormusum. Neyse ozelden yazdim ödüllü onun olsun dost. Bilej biliyor niyetimiziNeyse dost sen bılırsın art nıyetlı dememıs onu bıl yeterlı daım olsun ıyı gunler dılerım