Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ŞAH / VTB Gençler Denemesi

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,632
5,625
113
Bu kupon 4 lü kombineydi.Diğer maçta Galatasaray bayan basketi.O maçtan o kadar emindim ki kadraja bile almadım.Başka bir büroda o maça baya yüklü girmiştim en güzel olay o oldu

ShakeLarkin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,133
2,390
113
Bu kupon 4 lü kombineydi.Diğer maçta Galatasaray bayan basketi.O maçtan o kadar emindim ki kadraja bile almadım.Başka bir büroda o maça baya yüklü girmiştim en güzel olay o oldu
Oynadığın büroları açıklama şerefsizler konu konu gezip hesaplara girip kendi hesaplarina çekiyor

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,632
5,625
113
Benim icin hic problem degil. Ben kuponun yatmasina uzulurdum. Bide @66yozgat ve @ShakeLarkin aekadaslar icin destekledim. Onlara odul ver benim icin kafidir
Dostum öncelikle benim açtığım konuda dağıtım yapacağım diye bir şeyde bulunmadım.İçimden geldi destek oldum.Kimseye kuponu takip etde demedim ben.Şu anda onlara ödül ver benim için kafidir diye konuşmanada çok fena ayar oldum.Kendi kuponum için benim adıma düşüncede bulunmazsan sevinirim