- 2,632
- 5,625
- 113
Muazzamdı valla easyBu kupon çok temiz oturduEkli dosyayı görüntüle 276211
Valla Antep gelince bu kupon ilk yarıdan gelir dedik öyle de oldu kazancın daim olsunBu kupon çok temiz oturduEkli dosyayı görüntüle 276211
Helal olsun daım olsun dostumBu kupon 4 lü kombineydi.Diğer maçta Galatasaray bayan basketi.O maçtan o kadar emindim ki kadraja bile almadım.Başka bir büroda o maça baya yüklü girmiştim en güzel olay o oldu
Oynadığın büroları açıklama şerefsizler konu konu gezip hesaplara girip kendi hesaplarina çekiyorBu kupon 4 lü kombineydi.Diğer maçta Galatasaray bayan basketi.O maçtan o kadar emindim ki kadraja bile almadım.Başka bir büroda o maça baya yüklü girmiştim en güzel olay o oldu
Benimkine sıkar o biraz Üstad tüm güvenlikler aktifOynadığın büroları açıklama şerefsizler konu konu gezip hesaplara girip kendi hesaplarina çekiyor
Doğru diyorsun sms güvenliği felan varsa giremezBenimkine sıkar o biraz Üstad tüm güvenlikler aktif![]()
Reis tek yatmasinda muazzamda olmasin. Muazzam dersen ben dakika bildim ona ne dicen 😂Bu kupon 4 lü kombineydi.Diğer maçta Galatasaray bayan basketi.O maçtan o kadar emindim ki kadraja bile almadım.Başka bir büroda o maça baya yüklü girmiştim en güzel olay o oldu
SkdjdkkdkdjReis tek yatmasinda muazzamda olmasin. Muazzam dersen ben dakika bildim ona ne dicen 😂
1 kg pastırma ödülReis tek yatmasinda muazzamda olmasin. Muazzam dersen ben dakika bildim ona ne dicen 😂
Sana hediyeni vermiştik Üstad zatenReis tek yatmasinda muazzamda olmasin. Muazzam dersen ben dakika bildim ona ne dicen 😂
Adam gelmis mac bilmis hava atiyor😛Skdjdkkdkdj
🥳Sana hediyeni vermiştik Üstad zatenBen konudaki yorumlarıda görmedim biraz işlerim vardı.Bi göz gezdiririm gerek kişi farkedersem hediyede bulunurum
![]()
Benim icin hic problem degil. Ben kuponun yatmasina uzulurdum. Bide @66yozgat ve @ShakeLarkin aekadaslar icin destekledim. Onlara odul ver benim icin kafidirSana hediyeni vermiştik Üstad zatenBen konudaki yorumlarıda görmedim biraz işlerim vardı.Bi göz gezdiririm gerek kişi farkedersem hediyede bulunurum
![]()
Dostum öncelikle benim açtığım konuda dağıtım yapacağım diye bir şeyde bulunmadım.İçimden geldi destek oldum.Kimseye kuponu takip etde demedim ben.Şu anda onlara ödül ver benim için kafidir diye konuşmanada çok fena ayar oldum.Kendi kuponum için benim adıma düşüncede bulunmazsan sevinirimBenim icin hic problem degil. Ben kuponun yatmasina uzulurdum. Bide @66yozgat ve @ShakeLarkin aekadaslar icin destekledim. Onlara odul ver benim icin kafidir
TebrıklerŞans açık olunca her türlü açık oluyorEkli dosyayı görüntüle 276227
Tebrikler dostŞans açık olunca her türlü açık oluyorEkli dosyayı görüntüle 276227