Way aw adam kendi kuponunu takip etmemis la 😁Yine kazandi Almancı
Senin 2.5k odulu garanti olan kupon ne oldu la?Yine kazandi Almancı
O bugün oynayan yok dahaSenin 2.5k odulu garanti olan kupon ne oldu la?
Kac orandiO bugün oynayan yok daha
30 falanKac orandi
At bakim kuponu kafama yatarsa oynim yoksa 50yi cop etmeyelim 😁 kafama yatarda tutarsa 500 senindir30 falan
500 mü kuponumla 5k kazanıp 500 mu atcan dayı yakistiramadimAt bakim kuponu kafama yatarsa oynim yoksa 50yi cop etmeyelim 😁 kafama yatarda tutarsa 500 senindir
Valla keske biri bana boyle bisey deseydi ben minnet duyardim.ben bunu herkese yapmam senin yerin ayri ondan dedim.ben sana o teklifi evimde odeyemedigim fatura yuzunden kesilen dogalgazim oldugu halde yazdim daha dvmini yazmiyayim bu en basitiydi hatta dur ben sana bide dm den foto atayim500 mü kuponumla 5k kazanıp 500 mu atcan dayı yakistiramadim
Yav dayı ne acikliyon makara yapiyoZ rastgele verdim bir kupon o konuda duruyo hangi konuda onuda hatirlamiyomValla keske biri bana boyle bisey deseydi ben minnet duyardim.ben bunu herkese yapmam senin yerin ayri ondan dedim.ben sana o teklifi evimde odeyemedigim fatura yuzunden kesilen dogalgazim oldugu halde yazdim daha dvmini yazmiyayim bu en basitiydi hatta dur ben sana bide dm den foto atayim
Rasgeleyse salla la.bende tamerden aldim valla 200 bic olmasin simdiYav dayı ne acikliyon makara yapiyoZ rastgele verdim bir kupon o konuda duruyo hangi konuda onuda hatirlamiyom
Analiz yapınca da gelmiyorRasgeleyse salla la.bende tamerden aldim valla 200 bic olmasin simdi
Benimkiler arada geliyor analiz sartAnaliz yapınca da gelmiyor