- 8,547
- 6,486
- 113
Allah daha çok versin dostTürkiye bankalarımda kuruş yok dost
Allah daha çok versin dostTürkiye bankalarımda kuruş yok dost
Nokta 🤣Tamam dağılın
Valla sen gördün gülüm 40 lira mı ne vardı.Belki dostlar burada inanmaz ama vallahi Türk bankalarımda zındık yokYarım saat önce bı 2 doları vardı onuda ben parçaladim
Hepimize dostAllah daha çok versin dost
Ne kadar çok ortak noktamız varValla sen gördün gülüm 40 lira mı ne vardı.Belki dostlar burada inanmaz ama vallahi Türk bankalarımda zındık yok
Sıkıntı yok kral kesene bereket kazancın daim olsun takılıyoruzValla sen gördün gülüm 40 lira mı ne vardı.Belki dostlar burada inanmaz ama vallahi Türk bankalarımda zındık yok
Türk bankalarinda olmamasi normal zatenValla sen gördün gülüm 40 lira mı ne vardı.Belki dostlar burada inanmaz ama vallahi Türk bankalarımda zındık yok
Allah banada öyle dertler versin dost Euro hesabımda para olsun yeterValla sen gördün gülüm 40 lira mı ne vardı.Belki dostlar burada inanmaz ama vallahi Türk bankalarımda zındık yok
Türkiye’deki bankalarımda Euro Dolar Altın hiçbirinde zındık yok.Yatırmamda zaten.Olsa şu anda çekimi beklemez bozar atarım dostlara.Allah banada öyle dertler versin dost Euro hesabımda para olsun yeter![]()
Dost gölgesinde piknik yapılırTürkiye’deki bankalarımda Euro Dolar Altın hiçbirinde zındık yok.Yatırmamda zaten.Olsa şu anda çekimi beklemez bozar atarım dostlara.
Bana eko freshden imzalı bişeyler yollar mısın bide defkhandanTürkiye’deki bankalarımda Euro Dolar Altın hiçbirinde zındık yok.Yatırmamda zaten.Olsa şu anda çekimi beklemez bozar atarım dostlara.
As hoşgeldin tertipSelamün aleyküm cümleten dostlar
Ve aleykümselam dostSelamün aleyküm cümleten dostlar
Sıkıntı yok kral varlığın yeterTürkiye’deki bankalarımda Euro Dolar Altın hiçbirinde zındık yok.Yatırmamda zaten.Olsa şu anda çekimi beklemez bozar atarım dostlara.
Ve aleyküm selam dostSelamün aleyküm cümleten dostlar
Kesene bereket dost yine yargı dağıtıyorsunValla sen gördün gülüm 40 lira mı ne vardı.Belki dostlar burada inanmaz ama vallahi Türk bankalarımda zındık yok