Her yer 121 awq ballisiLa skor hatalı beyler maçı izledim o 2 sayı nereden geldi
Her yer 121 awq ballisiLa skor hatalı beyler maçı izledim o 2 sayı nereden geldi
121 oldu Winston yolla :\121 Tebrikler
Dost brook sayısı adam potaya temas etti diye iptal oldu molada izlediler nizamı gördükleri için sayıyı ekledilerLa skor hatalı beyler maçı izledim o 2 sayı nereden geldi
Bu bilgiye ufak bı şeyler gelir mi dostDost brook sayısı adam potaya temas etti diye iptal oldu molada izlediler nizamı gördükleri için sayıyı eklediler
Gelmesi için yazmadım dostBu bilgiye ufak bı şeyler gelir mi dost
Yazdık ya dostUlan harbi anlamadım nasıl oldu bu 2 sayı nereden geldi kazandı görünüyor 😂Ekli dosyayı görüntüle 310168
Görmedin mi yazdığımı video bakıldı topu oyuncu ittirdi diye baktılar sayıyı verdiler de son 1 saniye kalan sayı mucizeLa skor hatalı beyler maçı izledim o 2 sayı nereden geldi
Finney smithin pozisyonda goaltending kararı çıktı netsin itirazında sonraUlan harbi anlamadım nasıl oldu bu 2 sayı nereden geldi kazandı görünüyor 😂Ekli dosyayı görüntüle 310168
Younga maç boyu sövdüm son saniye yaptı babalığınıGörmedin mi yazdığımı video bakıldı topu oyuncu ittirdi diye baktılar sayıyı verdiler de son 1 saniye kalan sayı mucize
6500 lira nerden geldi diyosan ben attım yanlışlıkla 1500 u trasla 5000 i ativerUlan harbi anlamadım nasıl oldu bu 2 sayı nereden geldi kazandı görünüyor 😂Ekli dosyayı görüntüle 310168
Bize de bulastir su sansindan biraz 😁Ulan harbi anlamadım nasıl oldu bu 2 sayı nereden geldi kazandı görünüyor 😂Ekli dosyayı görüntüle 310168
Molada izlediler verdiler sayıyıUlan harbi anlamadım nasıl oldu bu 2 sayı nereden geldi kazandı görünüyor 😂Ekli dosyayı görüntüle 310168