- 36,934
- 37,107
- 113
Dost benide tebrik et 😄ŞAH
Tebrikler dostum
Dost benide tebrik et 😄ŞAH
Tebrikler dostum
Adam hic gelip kupona yorum bile yapmadi ya la 😁 o kdr tuzu kuruymusvay be 10k geldi mi şimdi bu kupon tebrikler
zengin adamın hali başka oluyorAdam hic gelip kupona yorum bile yapmadi ya la 😁 o kdr tuzu kuruymus
ne diye distin dostDost benide tebrik et 😄
Nasil olsa bedava dimi tas atipta kolumuzuda yormuyoruz 😁ne diye distin dost
kuponu göremedim
ama yine de istediğin yerde tebrik edebilirim![]()
Klavye önümüzde yaklaşık 20 harfe basacağımNasil olsa bedava dimi tas atipta kolumuzuda yormuyoruz 😁
Yani para vermiyoruz bro.kaybetme riskimiz yok 😁Klavye önümüzde yaklaşık 20 harfe basacağım
nasıl bedava dost![]()
Allah allah nasil becerdim lan ben o isi.k bakma kardes bide oglenki furbol macina kdr takip ettim kuponu.valla ayip olmus ozur dilerim.10.5K yı 3 dakikada toplam 11 sayı atamayıp 1 sayıyla yiyen Utah ve Denver adisi yedi anlayacağınız
Ayıplık bir şey yok dayı estağfurullah.Olur böyle ufak yanlış hesaplar.İlk maçtan lose olunca ben takibi komple bırakmıştım.Maçta son 3:10 da 11 sayı gelmedide yedi o parayı.Sağlık olsun yeni kuponlarda çıkar acısıAllah allah nasil becerdim lan ben o isi.k bakma kardes bide oglenki furbol macina kdr takip ettim kuponu.valla ayip olmus ozur dilerim.
Ulan bide kuponu aksamki alman basket haric takip ettim ha.nasil kacirmisim o ilk maci hayret ediyorum suan.neyse siradaki kupondada bol sanslar.takip ederimAyıplık bir şey yok dayı estağfurullah.Olur böyle ufak yanlış hesaplar.İlk maçtan lose olunca ben takibi komple bırakmıştım.Maçta son 3:10 da 11 sayı gelmedide yedi o parayı.Sağlık olsun yeni kuponlarda çıkar acısı![]()