- 39,714
- 38,482
- 113
Biz hep geç kalıyoruz ne dost seviye on kala öleme beşOoo kupon kazanalı yarım saat oldu sen daha yeni geliyon
Biz hep geç kalıyoruz ne dost seviye on kala öleme beşOoo kupon kazanalı yarım saat oldu sen daha yeni geliyon
İşte mizahi yorumları anlamak da var.Valla bazen mizahi yorumlar oluyor dün akşam harbiden mideme ağrılar girdi gülmekten![]()
Bana bir küfür et de ödeşelim dost 😀Alındım
Kes tatavayida payfixi ottur bakalım dost rol dersi verelimSakin olalım
Kirabildin mi sansizligi dostBana bir küfür et de ödeşelim dost 😀
Güzelce gelmiş işte boşverKuponda Fransa ligi zorladı sadece son saniye serbestiyle kazandı onun dışında iyi kupon oldu
Bizim payfixi öttürecek biride lazım dünden sonra elde 0 yineKes tatavayida payfixi ottur bakalım dost rol dersi verelim![]()
Yok kiramqdi ama bugün kıracakKirabildin mi sansizligi dost
Şaşırdık mı dostKuponda Fransa ligi zorladı sadece son saniye serbestiyle kazandı onun dışında iyi kupon oldu
Testislerin sağolsun beeeBana bir küfür et de ödeşelim dost 😀
Senmi sponsor olacaksinYok kiramqdi ama bugün kıracak
Şanssızlık beni kırdı dostKirabildin mi sansizligi dost
Yok kanka o kendi kendine sponsor ,kuponu forumdada attı zaten ,gelecek benceSenmi sponsor olacaksin
Kalbi güzel adamsın dost döner bir gün senden yana çark insallahŞanssızlık beni kırdı dost
O günahını vermez . Ayda bir olmayacak kuponu atar takip ettirirSenmi sponsor olacaksin
O zaman bana sponsor olacaksin deseneYok kanka o kendi kendine sponsor ,kuponu forumdada attı zaten ,gelecek bence
Pekte güzel değildirKalbi güzel adamsın dost döner bir gün senden yana çark insallah