- 2,631
- 5,623
- 113
İlk maç seçeneği görünmüyor kuponda.İlk maçta şefe oynadım dostlar.Curry 27.5 üstüHerkese hayırlı geceler bol kazançlar dilerim dostlarEkli dosyayı görüntüle 301511
Bol şanslar dostHerkese hayırlı geceler bol kazançlar dilerim dostlarEkli dosyayı görüntüle 301511
Bol şanslar reisHerkese hayırlı geceler bol kazançlar dilerim dostlarEkli dosyayı görüntüle 301511
Teşekkürler dostBol şanslar dost
Teşekkürler dostBol şanslar reis
İnşallah dost bende aynısını düşünüyorumBol şanslar şef üçlüğe boğar dost torontoyu
Vanvleetle karşılıklı atarlarİnşallah dost bende aynısını düşünüyorum![]()
Bol kazançların olsun inşallah iyi sans larHerkese hayırlı geceler bol kazançlar dilerim dostlarEkli dosyayı görüntüle 301511
Dost valla senle benim kafa aynı stil.Tekten Vanvleetede 300 ateşlemiştim güldürdün beni 😂Vanvleetle karşılıklı atarlar![]()
Teşekkürler dostBol kazançların olsun inşallah iyi sans lar
İlk çeyrek toplam 2 takımda sadece 1 tane 3lük girmesine rağmen 52 sayı iyidir dost.3 lük yüzdesi ilk çeyrek 10 da 1.Ben bu maçın açılacağına inanıyorum.Bakalım ne olacakClev ilk periyot 52
İnş reis 3lük 2 lik fark etmez atsınlar da yüzdeliİlk çeyrek toplam 2 takımda sadece 1 tane 3lük girmesine rağmen 52 sayı iyidir dost.3 lük yüzdesi ilk çeyrek 10 da 1.Ben bu maçın açılacağına inanıyorum.Bakalım ne olacak