- 2,631
- 5,623
- 113
Teke kaldı kupon dostum.Nbaler gece maçıydı kazandı onlar zatenKaldı dört maç
Teke kaldı kupon dostum.Nbaler gece maçıydı kazandı onlar zatenKaldı dört maç
Pardon NBA let bitmiş sanırım tek maça kalır o zaman7 maçlık alt baremlerden üst olacağını düşündüğüm kombine yaptım.5 maç çok rahat wonladı.Helsinki maçında şu anda barem 186.5 ta gayet iyi gidiyor.Oda gelirse 21:30 da Almanya Ligindeki son maça kalırım.İçime sinerek aldığım kupon umarım üzmez buradan sonraEkli dosyayı görüntüle 294131
Pardon reisim diğerlerine baktım rahat wonlamis sinerji için burada olacam 21:30 daTeke kaldı kupon dostum.Nbaler gece maçıydı kazandı onlar zaten
Iyi basladilar nazar degmesinTeke kaldı kupon dostum.Nbaler gece maçıydı kazandı onlar zaten
Son macinda iyi gidiyor bro.barem 163 suan7 maçlık alt baremlerden üst olacağını düşündüğüm kombine yaptım.5 maç çok rahat wonladı.Helsinki maçında şu anda barem 186.5 ta gayet iyi gidiyor.Oda gelirse 21:30 da Almanya Ligindeki son maça kalırım.İçime sinerek aldığım kupon umarım üzmez buradan sonraEkli dosyayı görüntüle 294131
Hiç iyi gitmiyor maçın normal baremi zaten 168 di.Şu anda çok az attılarSon macinda iyi gidiyor bro.barem 163 suan
Almanlar illa bi per 50 çıkıyor aga sıkma canınHiç iyi gitmiyor maçın normal baremi zaten 168 di.Şu anda çok az attılar
O zaman 25-22 skor yazdım buraya2.çeyrek en az 46-48 arası gelmesi lazım yoksa bu maç kayık
Bende öyle düşünüyorum dostum ama kitlenince hiç sayıda atamıyor bunlar.Umarım üzmezler bakalımAlmanlar illa bi per 50 çıkıyor aga sıkma canın
Sen 158 oynamissin zaten 159 olsun gerisinden bize ne 😁Hiç iyi gitmiyor maçın normal baremi zaten 168 di.Şu anda çok az attılar
Niye negatif yayiyon dur cosarlar bu perÇeyrek zor bela 40 ta bitti.Bu maç beni üzer çok zevksiz