- 302
- 130
- 43
Geçmiş olsun dostum.
KENDİNİ ÖLÜME TERKEDENLERBu saçma konu için özür dilerim öncelikle
Arkadaşlar aranızda daha önceden kalp krizi geçirmiş olan biri var mı iki aydır kalbim sürekli sıkışıyor bugün çok kötü oldum sol tarafımda uyuşuyor kalbime de sürekli iğne batıyor Ayrıca sürekli ağızdan nefes alma hissi oluyor nefesim daralıyor korkmaya başladım
Şimdi diyeceksiniz ki bize soracağına neden doktora gitmiyorsun maalesef sigortam yok ayrıca hastane bana çok uzak
Hocam konuyu ilk açtıgımda yazmştm sigorta vs yok malesef biraz para geçtide elime onla gittim bi kaç doktora görünmek baya masraflı olur inşallah kalan testler temiz çıkarda gerek kalmaz hiçbişeye iyi dileklern için teşekkürlerAllah yardımcın olsun 1 2 dra gitme sansın varsa başka drlarada görün. Bende eşimi dra götürmüştüm mal bi dr direk koahsın dedi. Baska bi dra gittik koah olmadığını söyledi ve ilaçla tedavi oldu iyileşti bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar
çok az ömrün kalmış gidicis,nBu saçma konu için özür dilerim öncelikle
Arkadaşlar aranızda daha önceden kalp krizi geçirmiş olan biri var mı iki aydır kalbim sürekli sıkışıyor bugün çok kötü oldum sol tarafımda uyuşuyor kalbime de sürekli iğne batıyor Ayrıca sürekli ağızdan nefes alma hissi oluyor nefesim daralıyor korkmaya başladım
Şimdi diyeceksiniz ki bize soracağına neden doktora gitmiyorsun maalesef sigortam yok ayrıca hastane bana çok uzak
Gel bı EKG çekeyim para almam merak etmeBu saçma konu için özür dilerim öncelikle
Pskilojikte olabilir usta bende 15 senedir kalbim ağrıyor sonra iğne gbi batiyorBu saçma konu için özür dilerim öncelikle
Geçmiş olsun kral sigorta olmadan ameliyat vs olursa yatış parası falan ne kadara çıkıyor ogrenebildin mi onuHocam konuyu ilk açtıgımda yazmştm sigorta vs yok malesef biraz para geçtide elime onla gittim bi kaç doktora görünmek baya masraflı olur inşallah kalan testler temiz çıkarda gerek kalmaz hiçbişeye iyi dileklern için teşekkürler
Yok hocam ögrenmek bile istemiyorum. Şu sonuçlar bi çıksında duruma göre aksiyon alacamGeçmiş olsun kral sigorta olmadan ameliyat vs olursa yatış parası falan ne kadara çıkıyor ogrenebildin mi onu
Geçmiş olsunBu saçma konu için özür dilerim öncelikle
Bu dediklerin bendede var hocam 15 senedir var fakat ekgde çektirdim kalb ultrasonda çektirdim psikolojik dediler banaAyrica yokus cikarken nefes nefese kalmak duz yolda bile yurumkte zorlanirsan yururken gogus agrin olursa bu kesinlikle kalp damar tikanikligidir
Bak kol uyuşması kalp krizine yorulan bişe hafife alınacak bişe değil öncelikle onu soyleyeyim bende ritim bozukluğu var nefesim darlaniyor karnım ağrıyor stres yapınca guatir da var bende oda sinir yapıyor falan kalbim daralıyor dediğin gibi ritim bozukluğu olabilir yada strese bağlı olarak vücut kendine zarar veriyor olabilir destek almani tavsiye ederimKalp agrı yapmaz cümlesi rahatlattı valla bende çok agrı yapıyor normalde böyle evham yapan bi insan degilim dogru düzgün doktorada gitmem ama sol koldan iyiden iyiye uyuşunca korkutmaya başladı
Abi ben ciğerimi kaybetcem yaş 20Bu saçma konu için özür dilerim öncelikle
İyide hocam damarla ilgili bişey değil ki kalp kapakçığı dedi ne oluyorsa artık o ama damar olmadıgı kesinBana efor testi çektirdiler birşey çıkmadı.
Bana eko çektiler birşey yok sağlam dediler.
Bana ekg çektirdiler hiçbir şey çıkmadı ben aslanım nah aslansın.
Anjiyo çektirdim bana stent taktılar tebrikler kardeşim bir 10 yıl daha uzadı ömrün.
Kalp kasları vardır kalbi güçlendiren daha iyi atmasını sağlayan.İyide hocam damarla ilgili bişey değil ki kalp kapakçığı dedi ne oluyorsa artık o ama damar olmadıgı kesin