Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sağlık Sorunu

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Allah yardımcın olsun 1 2 dra gitme sansın varsa başka drlarada görün. Bende eşimi dra götürmüştüm mal bi dr direk koahsın dedi. Baska bi dra gittik koah olmadığını söyledi ve ilaçla tedavi oldu iyileşti bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
518
113
Bu saçma konu için özür dilerim öncelikle
Arkadaşlar aranızda daha önceden kalp krizi geçirmiş olan biri var mı iki aydır kalbim sürekli sıkışıyor bugün çok kötü oldum sol tarafımda uyuşuyor kalbime de sürekli iğne batıyor Ayrıca sürekli ağızdan nefes alma hissi oluyor nefesim daralıyor korkmaya başladım

Şimdi diyeceksiniz ki bize soracağına neden doktora gitmiyorsun maalesef sigortam yok ayrıca hastane bana çok uzak
KENDİNİ ÖLÜME TERKEDENLER

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
Allah yardımcın olsun 1 2 dra gitme sansın varsa başka drlarada görün. Bende eşimi dra götürmüştüm mal bi dr direk koahsın dedi. Baska bi dra gittik koah olmadığını söyledi ve ilaçla tedavi oldu iyileşti bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar
Hocam konuyu ilk açtıgımda yazmştm sigorta vs yok malesef biraz para geçtide elime onla gittim bi kaç doktora görünmek baya masraflı olur inşallah kalan testler temiz çıkarda gerek kalmaz hiçbişeye iyi dileklern için teşekkürler

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,601
1,589
113
Arkadaşlar aranızda daha önceden kalp krizi geçirmiş olan biri var mı iki aydır kalbim sürekli sıkışıyor bugün çok kötü oldum sol tarafımda uyuşuyor kalbime de sürekli iğne batıyor Ayrıca sürekli ağızdan nefes alma hissi oluyor nefesim daralıyor korkmaya başladım

Şimdi diyeceksiniz ki bize soracağına neden doktora gitmiyorsun maalesef sigortam yok ayrıca hastane bana çok uzak
çok az ömrün kalmış gidicis,n

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,510
1,811
113

Gel bı EKG çekeyim para almam merak etme

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113

Pskilojikte olabilir usta bende 15 senedir kalbim ağrıyor sonra iğne gbi batiyor

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
Sağlık ertelemeye gelmez en yakın sürede git baktır geçmiş olsun

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,184
8,172
113
Hocam konuyu ilk açtıgımda yazmştm sigorta vs yok malesef biraz para geçtide elime onla gittim bi kaç doktora görünmek baya masraflı olur inşallah kalan testler temiz çıkarda gerek kalmaz hiçbişeye iyi dileklern için teşekkürler
Geçmiş olsun kral sigorta olmadan ameliyat vs olursa yatış parası falan ne kadara çıkıyor ogrenebildin mi onu

tamer21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,346
769
113

Geçmiş olsun

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,528
5,106
113
Acile git kapıdan gir sana kimlik sorcak bakıcak sigortan yok ama ilk mudahaleyi yapmak zorunda oldugu için sana sıra vericek sonra tam sıra kagıdı aldıgın an lak diye kenini numaradan yere at hoopp içerdesin sonrası zaten gelir fatura falanda keserse odeme mılletvekıllerı 170 mılyar maas alıyo bu ulke bı zahmette 1 kısıye parasız baksın...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
Ayrica yokus cikarken nefes nefese kalmak duz yolda bile yurumkte zorlanirsan yururken gogus agrin olursa bu kesinlikle kalp damar tikanikligidir
Bu dediklerin bendede var hocam 15 senedir var fakat ekgde çektirdim kalb ultrasonda çektirdim psikolojik dediler bana

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,008
2,931
113
Kalple alakalı bir şey bulmak istiyorsanız.

Daha çok yaşamak istiyorsanız.

Eko, Ekg, Efor Testi aut

Ufacık bir anjiyo İN.

Anjuya özelde gidin doktor gerek yok kesinlikle ben girmek istiyorum diyin bitti.

Kumar oynayın ama hayatınızla oynamayın bunu kim söylüyor acilde kalp krizi geçirip hemşirenin ayağına düşen kırmızı odada her an ölecek birine 45 dk masaj yapıldı.

Yoğun bakımda uyanırken şok cihazının göğsümde baskıları vardı hala göğsümdeki o acıyı bilirim.

Bakın anjiyo. İmkanı olan sabah gitsin öğleden sonra anjiyo yaptırsın bu adam işte çok uyanık adamdır zeki adamdır.

Anjiyo yapılırsa ömür uzatır yapılmazsa hayat kısaltır. Stentli yaşayın ama erken ölmeyin.

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Kalp agrı yapmaz cümlesi rahatlattı valla bende çok agrı yapıyor normalde böyle evham yapan bi insan degilim dogru düzgün doktorada gitmem ama sol koldan iyiden iyiye uyuşunca korkutmaya başladı
Bak kol uyuşması kalp krizine yorulan bişe hafife alınacak bişe değil öncelikle onu soyleyeyim bende ritim bozukluğu var nefesim darlaniyor karnım ağrıyor stres yapınca guatir da var bende oda sinir yapıyor falan kalbim daralıyor dediğin gibi ritim bozukluğu olabilir yada strese bağlı olarak vücut kendine zarar veriyor olabilir destek almani tavsiye ederim

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,008
2,931
113
Kalp krizinin bir çok sebebi vardır.

1) Hazımsızlık birşey yersin midenin eritmesi lazımdır ama eritemez hemen git.

2) Bende olan öyle bir kusarsın ki ciğerini verirsin öyle bir soğuk ter atarsın ki beni soğuk duşla yıkadılar dersin.

Bir bakarsın nefes alman %90 dan %20 ye iner ölüyorum işte burda bitti dersin.

Solunum bitiyor kalp krizinde.

Şöyle nmmmmm nefes al alamazsın işte o bitti.

Kalp pompalamıyor ki sana nefes aldırsın.

Abi korkuyorum bunları yaşamak istemiyorum yaşım 36 korkuyormusun kardeşim eğer 09.04.205 de direk anjiyoya gir varsa tıkanlıklık hemen bir stent kalp baloncuğu çok uzun yaşarsın.

Uzun yaşamak isteyen adam yarın hatta bugün anjiyoya girsin o sertleşen damarı bir genişletsin dışarıdaki herkesten sapasağlam insansın.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,008
2,931
113
Bana efor testi çektirdiler birşey çıkmadı.

Bana eko çektiler birşey yok sağlam dediler.

Bana ekg çektirdiler hiçbir şey çıkmadı ben aslanım nah aslansın.

Anjiyo çektirdim bana stent taktılar tebrikler kardeşim bir 10 yıl daha uzadı ömrün.

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
704
113

Abi ben ciğerimi kaybetcem yaş 20
2 paket parliament yetmiyor üstüne birde vozolpuff tüketiyorum
Belki bunlardan dolayıdır ama bende de olmaya başladı son zamanlarda

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
Bana efor testi çektirdiler birşey çıkmadı.

Bana eko çektiler birşey yok sağlam dediler.

Bana ekg çektirdiler hiçbir şey çıkmadı ben aslanım nah aslansın.

Anjiyo çektirdim bana stent taktılar tebrikler kardeşim bir 10 yıl daha uzadı ömrün.
İyide hocam damarla ilgili bişey değil ki kalp kapakçığı dedi ne oluyorsa artık o ama damar olmadıgı kesin

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,008
2,931
113
İyide hocam damarla ilgili bişey değil ki kalp kapakçığı dedi ne oluyorsa artık o ama damar olmadıgı kesin
Kalp kasları vardır kalbi güçlendiren daha iyi atmasını sağlayan.

Bak bir abin kardeşin olarak net söylüyorum net anla.

3 hastaneye git 2 si ameliyat derse direk ol hiç düşünme bile.

Normalde kalp krizi geçiren insanlarda kalp kasları ölür biraz daha beyne oksijen gitmezen felç kalır senin şu an da herşeyin sapasağlam ama yarım kalma diyor doktor.

Eksik ne varsa yaptır.