- 40,143
- 20,821
- 113
Dostum 2 kişi seçip atcaksın ne var bundaarkadaş birşey yapacağım elimize yüzümüze bulaştı iyi mi
mehmetinho bana özelden ulaş sana atayım sen düzgün bir şekilde roll yap o zaman
Dostum 2 kişi seçip atcaksın ne var bundaarkadaş birşey yapacağım elimize yüzümüze bulaştı iyi mi
mehmetinho bana özelden ulaş sana atayım sen düzgün bir şekilde roll yap o zaman
Bencede em iyisi dostKanka sen birine 150 at, kime dersen, 5 kisi liste attim ona 30 ar yollayalim bence
OlabilirBeyler size uygunsa 1.60 filan basıp, 150 yaparsak 5 e boleyim 30 ar dagitayim o 5 kişiye , maçı da buradan yazarım size,uygunsa yazin
Beni çıkar listeden 4 e bölersinBeyler size uygunsa 1.60 filan basıp, 150 yaparsak 5 e boleyim 30 ar dagitayim o 5 kişiye , maçı da buradan yazarım size,uygunsa yazin
Tamam knkBeni çıkar listeden 4 e bölersin
Baş knk takip edelim gelirse nasip gelmezse de şansımıza kuselimKasa 95 beyler kesintiyle bı tane basket bakayim gelirse dedigim gibi yapiyoruz o zaman herkes okeyse,iki tane bişey bulurum atarim size
Dostum kurallar açık hala kafanıza göre iş yapıyorsunuzBeyler size uygunsa 1.60 filan basıp, 150 yaparsak 5 e boleyim 30 ar dagitayim o 5 kişiye , maçı da buradan yazarım size,uygunsa yazin
Çekiliş yapmıyoruz zaten adamin dediği kişiye dm den ulasiliyoDostum kurallar açık hala kafanıza göre iş yapıyorsunuz@Shellac uyarmadı demeyin sonra
Sıkıntı yokDostum kurallar açık hala kafanıza göre iş yapıyorsunuz@Shellac uyarmadı demeyin sonra
Gelsin shellac ortalik karissin amac diyeEtiket yapınca noluo bunu anlamış değilim
Takipteyiz dostPemra Özgen - sijua wei tenis 7. Oyun dep kazanir oran 1.50
Başlıyor 7.oyunPemra Özgen - sijua wei tenis 7. Oyun dep kazanir oran 1.50
Sıkıntı yok
Etiket yapınca noluo bunu anlamış değilim
Gelsin shellac ortalik karissin amac diye