- 1,900
- 2,169
- 113
eyvallah arkadaşlar kimse yanlış anlamasın 2 kişiye payfixden 50 tl göndereceğim bilen biri çekiliş yapsan katılmak isteyenler 16.20 e kadar mesajımdan sonra yazsın ismini bir arkadaşı görevlendirelim çekiliş yapsın
Cekeyim mieyvallah arkadaşlar kimse yanlış anlamasın 2 kişiye payfixden 50 tl göndereceğim bilen biri çekiliş yapsan katılmak isteyenler 16.20 e kadar mesajımdan sonra yazsın ismini bir arkadaşı görevlendirelim çekiliş yapsın
Takip eden 3 kişi vardı dosteyvallah arkadaşlar kimse yanlış anlamasın 2 kişiye payfixden 50 tl göndereceğim bilen biri çekiliş yapsan katılmak isteyenler 16.20 e kadar mesajımdan sonra yazsın ismini bir arkadaşı görevlendirelim çekiliş yapsın
Çekiliş olmaz dostum sen seç ateyvallah arkadaşlar kimse yanlış anlamasın 2 kişiye payfixden 50 tl göndereceğim bilen biri çekiliş yapsan katılmak isteyenler 16.20 e kadar mesajımdan sonra yazsın ismini bir arkadaşı görevlendirelim çekiliş yapsın
Tebrikler bol kazançlareyvallah arkadaşlar kimse yanlış anlamasın 2 kişiye payfixden 50 tl göndereceğim bilen biri çekiliş yapsan katılmak isteyenler 16.20 e kadar mesajımdan sonra yazsın ismini bir arkadaşı görevlendirelim çekiliş yapsın
Kazancın daim olur inseyvallah arkadaşlar kimse yanlış anlamasın 2 kişiye payfixden 50 tl göndereceğim bilen biri çekiliş yapsan katılmak isteyenler 16.20 e kadar mesajımdan sonra yazsın ismini bir arkadaşı görevlendirelim çekiliş yapsın
çek dostu takip edenler den 16.20 deCekeyim mi
3-4 kişi var zaten herkese at bence kimse üzülmesin adminler izin verirseeyvallah arkadaşlar kimse yanlış anlamasın 2 kişiye payfixden 50 tl göndereceğim bilen biri çekiliş yapsan katılmak isteyenler 16.20 e kadar mesajımdan sonra yazsın ismini bir arkadaşı görevlendirelim çekiliş yapsın
Ben bakamadım totemi yaptım olacakları bekliyorum@Gfbridvan1907 dost takip edenler kimdi sen bakabildin mi
Sen ben krus ve mehmetinho vardiBen bakamadım totemi yaptım olacakları bekliyorum
Dost ban yersiniz yasak cekilis yapilmasieyvallah arkadaşlar kimse yanlış anlamasın 2 kişiye payfixden 50 tl göndereceğim bilen biri çekiliş yapsan katılmak isteyenler 16.20 e kadar mesajımdan sonra yazsın ismini bir arkadaşı görevlendirelim çekiliş yapsın
Bende öyle biliyorum roll sahibi kabul etse takip eden 4 kişi vardı herkese atsa çok güzel olur herkes nasiplenir istwDost ban yersiniz yasak cekilis yapilmasi
ben yasak olduğunu bilmiyordum modlar bir şekil yapsın o zamanDost ban yersiniz yasak cekilis yapilmasi
Sen 2.Adimda gelmissin ben katilmadim ama liste cikarsam senide almamBende öyle biliyorum roll sahibi kabul etse takip eden 4 kişi vardı herkese atsa çok güzel olur herkes nasiplenir istw
Sen seç 2 kişiye at dostumben yasak olduğunu bilmiyordum modlar bir şekil yapsın o zaman