Öncelikle herkeze hayırlı cumalar dilerim bugün internet hızımda çok yavaşlama olduğu için turknet müşteri hizmetlerini aradım internetten gördüğüm numarayı arayınca direk müşteri hizmetlerine bağlandı sözde turknet müşteri temsilcisi olan şahis bana altyapınızda güçlendirme yapılmış bu internet hızını bizden alamazsınız sizi sadenet firmasına taşıyalım dedi 414 tl'ye 100 mbps internet alacağımı söylediler bende okeyledim sonra kendi numaralarını ait bir numaradan kimlik ön arka istediler bende güvendim türknet olduğunu düşündüğümden gönderdim ardından teyit için aradılar aradıktan sonra onayladım
sonra internetten araştırdım türknet ile hiçbir bağlarının olmadığını gördüm ve şikayet vara baktım telefonu müşterilerin yüzüne kapatıp üyelik iptali gerçekleştirmiyorlar ve 5600 tl cayma bedeli istiyorlarmış
şuan ben tekrardan iptal için aranma talebi oluşturdum henüz dönüş olmadı
şuan ne yapabilirim bilgisi olan varmı
sonra internetten araştırdım türknet ile hiçbir bağlarının olmadığını gördüm ve şikayet vara baktım telefonu müşterilerin yüzüne kapatıp üyelik iptali gerçekleştirmiyorlar ve 5600 tl cayma bedeli istiyorlarmış
şuan ben tekrardan iptal için aranma talebi oluşturdum henüz dönüş olmadı
şuan ne yapabilirim bilgisi olan varmı