Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Saç Dökülmesi

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
Burda çoğu bu biberiye söyledi hep buna bi bakıcam bide bu saça bi iğne yapıyorlarmış onu da çok söyleyen oldu
[/QUOT prp para tuzağı o ben saçlarım ek
Eski bir taktik vereyim 1 tane doğum kontrol hapını al ortadan böl ve toz haline getir daha sonra şampuana dök ve şampuanı karıştır,o şekilde duş almaya devam et,şampuan yarıya inince diğer yarısını da aynı şekilde toz haline getir tekrardan karıştır bu yöntemi çok duydum başarılı olan arkadaşlarım var ama kullanırken dikkat et başka yerlerine sürme aşırı kıllanma problemi de olabilir..
Saç dökülmesi tek çözümü hormansal ilaçlar dökülme durduruyor fakat cinsellik bitiyor kalkmıyor

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
760
273
63
Saçlarım son 5 6 aydır acayip dökülmeye başladı yaşayan vardır herkes bişeyler söylüyor vurdum bugün 3 numaraya çoğumuz bu sorunu yaşıyo gerçekten iyi gelen bişey var mı dökülmesini engellicek tekrardan canlandırırcak acayip kafama takıyorım bu durumu ektircem zaten ama bari o kısma kadar yok mu bi çözümü allah için gerçekten kullandığınız bişey varsa fikir verin ya
dostum keşke vurmasaydin şu an yaşım 26 18 yaşımda saçlarımı sıfıra vurdum dökülüyor diye sonra hiç çıkmadı kel kaldım

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,250
571
113
Usta bizim hayatımız s***lmiş tek sebebi kumar olarak bakıyorum ben olaya

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,250
571
113
Usta bizim hayatımız s***lmiş tek sebebi kumar olarak bakıyorum ben olaya
Çok şey denedim saysam bitmez hiç biri işe yaramadı psikolojik dedim geçtim çok düşünme kafana takma emin ol dökülme hafifleyip bi süre sonra duracaktır

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
dostum keşke vurmasaydin şu an yaşım 26 18 yaşımda saçlarımı sıfıra vurdum dökülüyor diye sonra hiç çıkmadı kel kaldım
İyi gelir diye düşündüm reis akıl aldım çocuğu kişi bu biberiye söyledi onu kullanmaya başlıcam bakalım görcem mi faydasını

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,156
3,068
113
Saçlarım son 5 6 aydır acayip dökülmeye başladı yaşayan vardır herkes bişeyler söylüyor vurdum bugün 3 numaraya çoğumuz bu sorunu yaşıyo gerçekten iyi gelen bişey var mı dökülmesini engellicek tekrardan canlandırırcak acayip kafama takıyorım bu durumu ektircem zaten ama bari o kısma kadar yok mu bi çözümü allah için gerçekten kullandığınız bişey varsa fikir verin ya
Sacim dökülüyor , saçım gür çıksın mantığı ile sacinizi kazitmayin yada kısa kesmeyin daha hızlı kel olursunuz

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,389
14,778
113
Gecmis olsun müslümüm

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
708
113
stres kumarla alakası yok bence 5 6 aydır oynadını dusumuyorum kumarı
Sacim dökülüyor , saçım gür çıksın mantığı ile sacinizi kazitmayin yada kısa kesmeyin daha hızlı kel olursunuz
alaksı yok hep kısa kestırırım hıc sorun olmadı aksıne sac uzunken tararken yatarken sac koklerıne zarar gelır

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,637
1,952
113
Benim saçlar gümbür gümbürdü kumardan sonra kalmadı genetik olunca stresten gidiyor :D

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,212
2,313
113
mutlu olmaya bak bu saçlar sinir stresten dökülür.

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,156
3,068
113
stres kumarla alakası yok bence 5 6 aydır oynadını dusumuyorum kumarı

alaksı yok hep kısa kestırırım hıc sorun olmadı aksıne sac uzunken tararken yatarken sac koklerıne zarar gelır
Bilimsel çalışmayı , genetik kodlamayi hepsini s.tin attın böyle daha iyi dedin ya la

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,236
8,284
113
erkek tipi saç dökülmesi durmaz süreci biraz yavaşlatabilirsin ama kaçışın yok başladığı anda 6 ay içersinde genelde ön taraf dökülür sonra arkalar seyrekleşir genetik yani müdahale edemezsin