Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Saç Dökülmesi

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Yasin genç reis 3 ay kumar oynamasan zaten en iyi yerlerde ekim yaptırabilirsin protez falan uğraşma ektir geç 19 yaşına geri dönersin
Ektircem reis şu çalışmıyorum da aksine işte yoksa en iyi çözüm aynen ektirmek ama şu süreçte bi nebzede olsa durdurmak önlem almak istiyorum

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Sarımsak hem sperm arttıtır hem testosteron arttıtır hem vırus yok eder hem damarları açar hem kalbı güçlendirir ve kalbe destek olur tansiyou asırı düşürür ama oda var ve at gıbı saç çıkarır denendı onaylandı

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
317
63
yağını denemedim özütü daha çoktur yağında tabi ama çok fark edeceğini sanmıyorum, biberiye suyu bile yağlı bir şey zaten.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Saçlarım son 5 6 aydır acayip dökülmeye başladı yaşayan vardır herkes bişeyler söylüyor vurdum bugün 3 numaraya çoğumuz bu sorunu yaşıyo gerçekten iyi gelen bişey var mı dökülmesini engellicek tekrardan canlandırırcak acayip kafama takıyorım bu durumu ektircem zaten ama bari o kısma kadar yok mu bi çözümü allah için gerçekten kullandığınız bişey varsa fikir verin ya
Stresten uzak dur

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,184
8,172
113
Ektircem reis şu çalışmıyorum da aksine işte yoksa en iyi çözüm aynen ektirmek ama şu süreçte bi nebzede olsa durdurmak önlem almak istiyorum
Saç uzmanı birisine görün reis benim 15 yıldır her sabah kalktığımda yastıkta bir avuç saç oluyor ama kafadaki saç aynı hem dökülme var hem kırılma var hiçbir tedavi de görmedim

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Saç uzmanı birisine görün reis benim 15 yıldır her sabah kalktığımda yastıkta bir avuç saç oluyor ama kafadaki saç aynı hem dökülme var hem kırılma var hiçbir tedavi de görmedim
Hastaneye gittim devlet geçen doktor beyde sıra yokmuş gitmedim daha da bide saça bi iğne yapıyolarmış onu da çok tavsiye edenler oldu

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
366
63
3 numarayla olmaz. Biraz düzelsin istiyosan traşla jiletle kazıtman lazımki kök yenılensin oda çok fayda saglamaz. Saçta işe yarayan tek şey bildigim kadarıyla biberiye onun dışında pek altrnatif yok

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
Genetik ve kumar stresinden dökülüyor,ömür boyu korumak istiyorsan FİNASTERİD kullanman gerekiyor tek çözümu bu arastırıp kulanablirsin yan etkileri olan bir ilaç, Xpecia da alabilirsin eczaneden,cinsel performans düşebilir.

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Dökülen saçın çaresi yok bide ailende kel varsa hiç önüne geçemez sin genetik cok cok ektirirsin olur biter

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
708
113
Saçlarım son 5 6 aydır acayip dökülmeye başladı yaşayan vardır herkes bişeyler söylüyor vurdum bugün 3 numaraya çoğumuz bu sorunu yaşıyo gerçekten iyi gelen bişey var mı dökülmesini engellicek tekrardan canlandırırcak acayip kafama takıyorım bu durumu ektircem zaten ama bari o kısma kadar yok mu bi çözümü allah için gerçekten kullandığınız bişey varsa fikir verin ya
sabah saglık ocagı acıldı gıbı kan testı yaptır b12 vıtamın eksıklıgın vs varsa olabılır aılede genetıkse yapcak bısey yok

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
3 numarayla olmaz. Biraz düzelsin istiyosan traşla jiletle kazıtman lazımki kök yenılensin oda çok fayda saglamaz. Saçta işe yarayan tek şey bildigim kadarıyla biberiye onun dışında pek altrnatif yok
Burda çoğu bu biberiye söyledi hep buna bi bakıcam bide bu saça bi iğne yapıyorlarmış onu da çok söyleyen oldu

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
Kanki 3+1 yapiyosan cok ondanda kaynaklanir ben isirgan otu yagi kullaniyorum durdurdu dokulmeyi

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,049
1,035
113
Eski bir taktik vereyim 1 tane doğum kontrol hapını al ortadan böl ve toz haline getir daha sonra şampuana dök ve şampuanı karıştır,o şekilde duş almaya devam et,şampuan yarıya inince diğer yarısını da aynı şekilde toz haline getir tekrardan karıştır bu yöntemi çok duydum başarılı olan arkadaşlarım var ama kullanırken dikkat et başka yerlerine sürme aşırı kıllanma problemi de olabilir..

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Belki iyi gelir diye protez saç ile uğraşılmaz hocam saygı duyarım da en iyisi ömürlük ektirmek daha mantıklı durumun varsa ektir bence benim şuan durumum yok diye yaptıramıyorum
Arkada saç çok var bende protez saçı yaptırdığım yer bile ektir dedi ekim videoları görüyorum eziyet gibi ve tutacağınında garantisi yok yaralar sivilceler vs vs şeyler görünce istemedim bir de sürekli dışarıda işlerim oluyor o kafayla çıkmaya çekinirim