Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Saç Dökülmesi

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Saçlarım son 5 6 aydır acayip dökülmeye başladı yaşayan vardır herkes bişeyler söylüyor vurdum bugün 3 numaraya çoğumuz bu sorunu yaşıyo gerçekten iyi gelen bişey var mı dökülmesini engellicek tekrardan canlandırırcak acayip kafama takıyorım bu durumu ektircem zaten ama bari o kısma kadar yok mu bi çözümü allah için gerçekten kullandığınız bişey varsa fikir verin ya

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Saçlarım son 5 6 aydır acayip dökülmeye başladı yaşayan vardır herkes bişeyler söylüyor vurdum bugün 3 numaraya çoğumuz bu sorunu yaşıyo gerçekten iyi gelen bişey var mı dökülmesini engellicek tekrardan canlandırırcak acayip kafama takıyorım bu durumu ektircem zaten ama bari o kısma kadar yok mu bi çözümü allah için gerçekten kullandığınız bişey varsa fikir verin ya
Dost bende 25 yaşındayım ön taraf gitti 6 aydır dökülme başladı şuan elimi attığımda 10 15 tel geliyor cildiyeye gittim minoxil ve şampuan verdi daha kötü oldu şuan kaşınma felanda başladı saçı sıfıra vurduktan sonra kaşınma başladı zaten şimdi uzadı biraz ama dökülme ve kaşıntı devam ediyor

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,938
1,320
113
3 numaraya vurdurma bende vurdura vurdura kafamda saç kalmadı şuan protez saç kullanıyorum ekim yaptıracak durumum oluyor elbet ama istemiyorum protez saç iyi bakımını falan evde yapıyorum ilk başlarda kötü hissettiriyordu ağır bi şey taşıyormuşum gibi ama şuan sanki kendi saçım gibi eğer çok dökülmemişse biberiye yağı falan diyorlar onu dene yada tam dökülmeden gidip ektir

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,521
1,817
113
Biberiye dene kardeşim. Benim öyle bir sorunum yok ama çevremdeki çoğu kişi memnun durumdan. Kadini erkeği.

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
3 numaraya vurdurma bende vurdura vurdura kafamda saç kalmadı şuan protez saç kullanıyorum ekim yaptıracak durumum oluyor elbet ama istemiyorum protez saç iyi bakımını falan evde yapıyorum ilk başlarda kötü hissettiriyordu ağır bi şey taşıyormuşum gibi ama şuan sanki kendi saçım gibi eğer çok dökülmemişse biberiye yağı falan diyorlar onu dene yada tam dökülmeden gidip ektir
Dost protez saç nerde yaptırdın fiyatı nedir ?

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,177
113
Yaş kaç

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
594
317
63
sürülecek saç kaldıysa biberiye suyu kullan.

çaydanlığa su ve biberiye koyup kaynatarak yapılıyor bilmiyorsan. soğuduğunda bir sprey şişesine koy aklına geldikçe kafana sık bol bol 20 dakikada bir iyi olur, dökülmen durur saç da çıkar.

hatta şöyle diyim ben saçımı makinayla evde kesince kırılmıştı belli bölgeler, ona rağmen şu an kürk gibi 2 aydır da kullanmıyorum.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Belki iyi gelir diye protez saç ile uğraşılmaz hocam saygı duyarım da en iyisi ömürlük ektirmek daha mantıklı durumun varsa ektir bence benim şuan durumum yok diye yaptıramıyorum

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
sürülecek saç kaldıysa biberiye suyu kullan.

çaydanlığa su ve biberiye koyup kaynatarak yapılıyor bilmiyorsan. soğuduğunda bir sprey şişesine koy aklına geldikçe kafana sık bol bol 20 dakikada bir iyi olur, dökülmen durur saç da çıkar.

hatta şöyle diyim ben saçımı makinayla evde kesince kırılmıştı belli bölgeler, ona rağmen şu an kürk gibi 2 aydır da kullanmıyorum.
Hay allah razı olsun ya çoğu kişi bunu söylüyor şuan nerden alırım ben bunu ya

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
230
43
Istediğin KADAR 0 va vur çünkü yaptım boş SARIMSAK ye