- 2,599
- 1,308
- 113
Yani ? 😄😄Tek çaren finasterid genetik hormon dht engelemen gerisi boş
Yani ? 😄😄Tek çaren finasterid genetik hormon dht engelemen gerisi boş
Finasterid kullanmak şart günde 1 mg 8 yıldır kullanıyorum ailem kel benim dökülme yok korudum sacımıYani ? 😄😄
Reçetesiz alınıyormu bu ilaçFinasterid kullanmak şart günde 1 mg 8 yıldır kullanıyorum ailem kel benim dökülme yok korudum sacımı
O nedir işteFinasterid kullanmak şart günde 1 mg 8 yıldır kullanıyorum ailem kel benim dökülme yok korudum sacımı
Hacı ŞakirDostlar merhaba aranızda yaşayan var mı daha 20 yaşındayım saçlarıma her gün baktıkça daha çok dökülmüş gibi hissediyorum duş aldığımda saçımı her yıkadığımda çok ciddi bi dökülme söz konusu saç ektirme işlemi uygulanmadan saçlarımı nasıl toparlayabilirim
Kardeşim sacinini aşırı sıcak su veya aşırı soğuk suyla yıkama genelde ilik olsun saçını kurularken hayvan gibi havluyla sert virsekidke saçı kurulama yavaşça nazikçe ayrıca saç köklerine parmak uçlarında günde 1 2 dakika masaj yap varsa tatlı badem yağı kullan yok stresmis yok genetikmis boşver bunları dediklerimi yap pişman olmazsinDostlar merhaba aranızda yaşayan var mı daha 20 yaşındayım saçlarıma her gün baktıkça daha çok dökülmüş gibi hissediyorum duş aldığımda saçımı her yıkadığımda çok ciddi bi dökülme söz konusu saç ektirme işlemi uygulanmadan saçlarımı nasıl toparlayabilirim
Reçetesiz zaten eczaneden alıyon 5 mg bıçakla 4 e böl hergün gece aynı satte alReçetesiz alınıyormu bu ilaç
Ha birde şampuanı eline dolduurpta lak kafanın ortasına vurma azıcık al yanlardan başlayarak tepelere doğru köpükle saça nazik ol herzamanKardeşim sacinini aşırı sıcak su veya aşırı soğuk suyla yıkama genelde ilik olsun saçını kurularken hayvan gibi havluyla sert virsekidke saçı kurulama yavaşça nazikçe ayrıca saç köklerine parmak uçlarında günde 1 2 dakika masaj yap varsa tatlı badem yağı kullan yok stresmis yok genetikmis boşver bunları dediklerimi yap pişman olmazsin
Finasterid 5 mg eczaneden alıyon bıçakla 4 e böl her gece 1 tanesini düzenli olarak kullan dht hormonu baskıladığı için incelmiş saçlar kalınlaşıyor saçın güzel bi seviyeye geliyor sabırlı insanaan ve düzenli kullanacksan başla 6 ay sonra sonuca sende inanamazsınO nedir işte
Ha birde şampuanı eline dolduurpta lak kafanın ortasına vurma azıcık al yanlardan başlayarak tepelere doğru köpükle saça nazik ol herzaman
[/QUOTE eyw dost sağolun
Çok pahalı bişey mi bu dostFinasterid 5 mg eczaneden alıyon bıçakla 4 e böl her gece 1 tanesini düzenli olarak kullan dht hormonu baskıladığı için incelmiş saçlar kalınlaşıyor saçın güzel bi seviyeye geliyor sabırlı insanaan ve düzenli kullanacksan başla 6 ay sonra sonuca sende inanamazsın
150 200 arasıÇok pahalı bişey mi bu dost
Gay olma garantili bir. İlaçFinasterid 5 mg eczaneden alıyon bıçakla 4 e böl her gece 1 tanesini düzenli olarak kullan dht hormonu baskıladığı için incelmiş saçlar kalınlaşıyor saçın güzel bi seviyeye geliyor sabırlı insanaan ve düzenli kullanacksan başla 6 ay sonra sonuca sende inanamazsın
Saçı dökülmeyen var mı? Her yikadigimizda bizimde dökülüyor. Bu doğal bir olay günde bilmem kaç tane dökülmesi de normal akışına bırak. Stres yapma daha fazla dökülmesinDostlar merhaba aranızda yaşayan var mı daha 20 yaşındayım saçlarıma her gün baktıkça daha çok dökülmüş gibi hissediyorum duş aldığımda saçımı her yıkadığımda çok ciddi bi dökülme söz konusu saç ektirme işlemi uygulanmadan saçlarımı nasıl toparlayabilirim
Yok la o kadar demedik 8 yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı saç ekim doktorları bile yazıyor ekşm sonrası var olan saçı korumak içinGay olma garantili bir. İlaç
Niye konu aciyon o zaman dost sende kel olcan , iyice dokuldukten sonra ektirirsinAmcalarım dayımlar babam hepsi kel dost
Ortalama fiyatı ne kadar ve nerden bulurum dostKimseyi dinleme dalga geçenleri sal seni çok iyi anlıyorum benimde yaşım 29 saçlarım çok kötü dökülüyor du 2.5 ay önce bende burda konu açmıştım Allah razı olsun 4 5 kişi biberiye otu tavsiye ettiler kullanıyorum 2.5 aydır sabah öğle akşam sıkıyorum saçlarım kendine geldi dökülme durdu toparlandı elimi saçıma attığım 10 15 saç geliyordu şimdi sıfır kullan vallahi