- 14,867
- 12,067
- 113
Minas çevirir, Minas benim en sevdiğim takımlardan izle bak.. Tabi umarım tersi olmazMinas ilk çeyrekten fena fark yedi @SabriBey
Minas çevirir, Minas benim en sevdiğim takımlardan izle bak.. Tabi umarım tersi olmazMinas ilk çeyrekten fena fark yedi @SabriBey
Bol şanslar dostum
Bol sans
Bol şanslar umarım zararını çıkarsın
Bol şans
Bol şanslar abi
9 fark ama çevirir MinasMinas ilk çeyregi 11 farkla kapatti kotu oldu
Bol şans dostEkli dosyayı görüntüle 500953
Beğenenler arasından 2 kişiye ulaşırım dostlar bu ara kaybım çok yüksek biliyorsunuz bugünde 3 maç kombine kuponum Fenerbahçe basketten patladı 1 sayı ile yenildiler 13k veriyordu ne güzel
Sağol canoBol şans dost
Hadi inşallah. O gelirse zaten yolun sonuna gelmiş gibi bir şey oluyo kuponMinas çevirir, Minas benim en sevdiğim takımlardan izle bak.. Tabi umarım tersi olmaz![]()
Heee topu ileri atsa havadan bomboş atıcak öç evladıEN son 77-76 1 sayı geride 6 saniye varken topu çaldı Fener sonra 2 saniye sonra kaptırdı aptallar orda kazanmıştık gitseydi potaya.. 13.000 küsür kaçtı benimde
Bol şans reisEkli dosyayı görüntüle 500953
Beğenenler arasından 2 kişiye ulaşırım dostlar bu ara kaybım çok yüksek biliyorsunuz bugünde 3 maç kombine kuponum Fenerbahçe basketten patladı 1 sayı ile yenildiler 13k veriyordu ne güzel
Bol şanslar dostum, umarım kılçıksız wonlarEkli dosyayı görüntüle 500953
Benim can dostum sakın kendini üzme gelecek bu sefer başaracaksın şans daima seninle olsun yazdığın gibi gelsin 🤞🍀🍀Ekli dosyayı görüntüle 500953
Bol şans rastgeleEkli dosyayı görüntüle 500953