- 18,476
- 4,877
- 113
Bekleyelim bakalım
SABRİ BENCE KENDİN SEÇ AMA 4 KİSİ DE ROLL AÇMAK ZORUNDA OLSUN. DAHA FAZLA KİSİ FAYDALANMA ŞANSI YAKALAE
Ben terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum@sabri0235 kendin seç dost
Tenhada seçse iyi kimse görmedenŞap şap vuracak elleyecek
Bilmez miyim ekrem abiMaç 1-3 oldu be yaşadığımız karın ağrısına bak
Hangi taraf ağır basıyorBen terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum
Terazi merazi yok dost. Korkma seçBen terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum
Şükür daha iyi gibiyim bende rahatsızdim kaç günlerdir yeni yeni toparlıyorum dostum, umarım tez vakitte sağlık, sıhhat yerini bulur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Kötü valla kankam ay sonunu bekliyorum birde sağlık durumları var ailede hayatımın en zor haftası olucak para onemli değilde sağlık olayları can sıkıyor inşallah iyi olucaz sen nasılsın keyifler iyi inşallah
Ver mehteriBen terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum
Geçmiş olsun 😁Ben terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum
Shellac diyeceği tebrikler dostum kendin dilediğin kişilere ulaşabilirsin özelden yazicakBen terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum
Çok merak ediyorum kendisi seçse sen seçilmezsen ne olacak ne diyeceksin 😂😂Terazi merazi yok dost. Korkma seç
Dost adamların sana seç demesi forum kurallarında rolling konusunu konu sahibi seçer seçtiklerine atar çekiliş konusunu adminler çekiliş yapar neyse çok uzadı senin yerine ben seçiyorum en başta tabi ki kendimi neyse şaka maka öyleBen terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum
Ver coşkuyu sabri abi😃Ben terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum
Bakalım artıkShellac diyeceği tebrikler dostum kendin dilediğin kişilere ulaşabilirsin özelden yazicak
İnşallah dost Allah razı olsun sana da çok geçmiş olsunŞükür daha iyi gibiyim bende rahatsızdim kaç günlerdir yeni yeni toparlıyorum dostum, umarım tez vakitte sağlık, sıhhat yerini bulur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dm den ulas sen buraya yazmaBen terazi işinden korkarım dostum @Shellac müsait olunca çekilişi yapsın. Kendisine de zahmet veriyorum