- 5,176
- 4,606
- 113
Neler yasadik bro. Cayi sarip ictim gecen.Reis yaşamayan bilemez suanki modu sağlık olsun ama
Neler yasadik bro. Cayi sarip ictim gecen.Reis yaşamayan bilemez suanki modu sağlık olsun ama
Ya bilader sen adamı delirtirsin hala size paraları yollayayım diyor sana diyoz ki yat uyu işini göratlasa sallayim tek mac yapayim gelse de gelmese de size paraları yollayim
nası yok diğer forumda betgarden çekim paylaşım atmışsın 1.800 tl umutks41 kBende de yok dost
furki o paranın 1.000 lirasını çek , borcunu harcını ayrı hesapla valla çekmezsen senle bi daha konuşmam aha da sözüm olsunburada olanlar begensin bu gonderiyi
1.800 değil 18 bin dir o dostnası yok diğer forumda betgarden çekim paylaşım atmışsın 1.800 tl umutks41 k
furki o paranın 1.000 lirasını çek , borcunu harcını ayrı hesapla valla çekmezsen senle bi daha konuşmam aha da sözüm olsun
çektim aga 100 lirasi kenardanası yok diğer forumda betgarden çekim paylaşım atmışsın 1.800 tl umutks41 k
furki o paranın 1.000 lirasını çek , borcunu harcını ayrı hesapla valla çekmezsen senle bi daha konuşmam aha da sözüm olsun
Aynen reis cigara gibi kokuyor çayı sarıp içmek reisNeler yasadik bro. Cayi sarip ictim gecen.
Heh şöyle yav sen de rahatla biz de rahatlayalımtamam dostlwr yetelri bu kadar buna da şükür
Nerden nereyeAynen reis cigara gibi kokuyor çayı sarıp içmek reis
Heh dınle bızı beatamam dostlwr yetelri bu kadar buna da şükür
Bro kendin inaniyon mu bu dedigine. Bak harbiden diyom madem ciddi ihtiyac var, gercekten bi farklilik dene yarin oyna. Seytan durter para yatirmaz cok iyi biliriz. Herkes yasadi bu durumu ama bide oyle denetamam oynamiyorum dostlar
oynuyacaksan at 50 lira kombine heyecan olsun herkes senin için diyo bizde farklı değiliz, kazanmanın arkası kayıp ertesi gün on lira arıyoruztamam oynamiyorum dostlar
Reco demin konuları karıştırdın yakıştıramadan senin gibi bir profesyoneleHeh dınle bızı bea
bunu beğenen 8 kisi + @riolettaburada olanlar begensin bu gonderiyi