- 2,246
- 695
- 113
Bende işveren olsam sabıkalı insan yerine normal sabıkasız insan alırdım çok normal bence
Nereden bilecek tövbe ettiğini birdaha yapmıcağını babana bile güvenmiceksin bu devirde benim babam 50 yaşında çok sinirli insandır 1 tane sabıkası yok yaralaması yok kendinizi kontrol edinKardeşim ben yüz kızartıcı hırsızlık gibi suçlardan bahsetmiyorum normal genel olarak sabıkalıları neden işe almıyorlar diyorum örnek veriyorum yaralamadan hüküm giymiş cezasını çekmiş bir adamı neden sadece adli sicil kaydı var diye işe almıyorlar ha şuna da gelecek olursak yeri gelir şeytan bile tövbe eder doğru yola dönmeye çalışır ama sen o şeytanı namaza davet etmek yerine taşlarsan o şeytan şeytanlığına geri döner bilmem anlatabildim mi
e devlet ten başurduğun zaman siliyolar sistemden sabıkayıArkadaşlar selamünaleyküm öncelikle çevremde ben de dahil sabıkalı birçok insan var benim sabıkam işe girmeme pek engel bir durum değil ancak çevremdeki insanlardan bazıları zamanında belirli günahları işleyip hüküm giyip sonradan tövbe edip hatalarını anlayan insanlar ancak bu kişiler iş aradıkları zaman sabıkaları yüzünden iş bulamıyorlar şimdi bir çoğunuz diyecek ki yapmasalardı etmeselerdi biz mi dedik onlara suç işle diye gibisinden şeyler söyleyecek ancak hepimiz Zaman zaman öyle durumlar yaşıyoruz ki Bir anlık hata ile suç işleyip ömrümüzün bir kısmına bu hata mal oluyor merak ettiğim şey şu bu insanlar tövbe edip bu ülke sınırları içerisinde neden kolay kolay iş bulamayıp tekrardan suça teşvik ediliyor bir de bazı işyerleri var ki suçu yüz kızartıcı olmasa dahi kişiyi işe almıyor Coğrafya kadermidir? kedermi?
Terör örgüti affedilmesin ilk suç işleyen de cezasını alsın fazlasıyla ilk suça ceza almadığı için ödüllendiriyor sonra dahada büyüyor yaptıkları suçlar mahalleden tanıdığım çocuk yaralamadan içeri girdi çıktı 1 ay bile yatmadan sonra çıktı 1 ay geçmeden yine bıcaklamadan katil oldu böyle çok örnek varBu ülkede terör örgütü affediliyor ama ilk defa suç işleyen binlerce insan mapus damlarında çürüyor. Allah düşürmesin yatan bilir
İnfazı komple biten cinere yazsın siliyorlar adli sicil kaydını ama tüm infazın denetimli serbestlikte dahil bitmişş olması gerekiyor.Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle çevremde ben de dahil sabıkalı birçok insan var benim sabıkam işe girmeme pek engel bir durum değil ancak çevremdeki insanlardan bazıları zamanında belirli günahları işleyip hüküm giyip sonradan tövbe edip hatalarını anlayan insanlar ancak bu kişiler iş aradıkları zaman sabıkaları yüzünden iş bulamıyorlar şimdi bir çoğunuz diyecek ki yapmasalardı etmeselerdi biz mi dedik onlara suç işle diye gibisinden şeyler söyleyecek ancak hepimiz Zaman zaman öyle durumlar yaşıyoruz ki Bir anlık hata ile suç işleyip ömrümüzün bir kısmına bu hata mal oluyor merak ettiğim şey şu bu insanlar tövbe edip bu ülke sınırları içerisinde neden kolay kolay iş bulamayıp tekrardan suça teşvik ediliyor bir de bazı işyerleri var ki suçu yüz kızartıcı olmasa dahi kişiyi işe almıyor Coğrafya kadermidir? kedermi?
İçinde suç olan insanı nereye hapsedersen hapset yine işler o suçu.Terör örgüti affedilmesin ilk suç işleyen de cezasını alsın fazlasıyla ilk suça ceza almadığı için ödüllendiriyor sonra dahada büyüyor yaptıkları suçlar mahalleden tanıdığım çocuk yaralamadan içeri girdi çıktı 1 ay bile yatmadan sonra çıktı 1 ay geçmeden yine bıcaklamadan katil oldu böyle çok örnek var
Dimi işte adam takmış bi tövbe kelimesine tüm hapistekiler tövbe etsin o zaman ne güzel ülke. kardeşim neticede sen maymuna insan öldürmenin veya bir şey çalmanın kötü bir şey olduğunu da anlatsan en sonunda sana söyleyeceği tek şey muz getirdin mi? olurNereden bilecek tövbe ettiğini birdaha yapmıcağını babana bile güvenmiceksin bu devirde benim babam 50 yaşında çok sinirli insandır 1 tane sabıkası yok yaralaması yok kendinizi kontrol edin
Bu soruyu gerçekten sen mi sordun 10 yaşında birisi mi yazdı? Alttaki arkadaşın dediği gibi tecavüzden hüküm giymiş birisini ailenden birisi ile aynı ortamda çalışmasını ister misin? Tüm suçlara örnekleme verebilirim, ki işe alınmamasının bir sebebi de o suçları daha işlememiş olanlara ders olsun suç işlemesin diye...Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle çevremde ben de dahil sabıkalı birçok insan var benim sabıkam işe girmeme pek engel bir durum değil ancak çevremdeki insanlardan bazıları zamanında belirli günahları işleyip hüküm giyip sonradan tövbe edip hatalarını anlayan insanlar ancak bu kişiler iş aradıkları zaman sabıkaları yüzünden iş bulamıyorlar şimdi bir çoğunuz diyecek ki yapmasalardı etmeselerdi biz mi dedik onlara suç işle diye gibisinden şeyler söyleyecek ancak hepimiz Zaman zaman öyle durumlar yaşıyoruz ki Bir anlık hata ile suç işleyip ömrümüzün bir kısmına bu hata mal oluyor merak ettiğim şey şu bu insanlar tövbe edip bu ülke sınırları içerisinde neden kolay kolay iş bulamayıp tekrardan suça teşvik ediliyor bir de bazı işyerleri var ki suçu yüz kızartıcı olmasa dahi kişiyi işe almıyor Coğrafya kadermidir? kedermi?
Bence o iş için 2 bin az inşaat çok zor bir iş hele düz işçi varya mahvoluyor o parayı kazanana kadarGidin inşaata girin sabıkalı kardeşlerim düz işci günlük yovmiye 2 bin TL sabıka soran yok eden yok
Öyledir elbette ama gerçekten kader mahkumu olarak düşen ve ders alan binlerce mahkum varTerör örgüti affedilmesin ilk suç işleyen de cezasını alsın fazlasıyla ilk suça ceza almadığı için ödüllendiriyor sonra dahada büyüyor yaptıkları suçlar mahalleden tanıdığım çocuk yaralamadan içeri girdi çıktı 1 ay bile yatmadan sonra çıktı 1 ay geçmeden yine bıcaklamadan katil oldu böyle çok örnek var
O sıkıntı bende de var çok mağdur oluyorum iş bulamıyorum oysaki yüz kızartıcı bir sucta değilArkadaşlar selamünaleyküm öncelikle çevremde ben de dahil sabıkalı birçok insan var benim sabıkam işe girmeme pek engel bir durum değil ancak çevremdeki insanlardan bazıları zamanında belirli günahları işleyip hüküm giyip sonradan tövbe edip hatalarını anlayan insanlar ancak bu kişiler iş aradıkları zaman sabıkaları yüzünden iş bulamıyorlar şimdi bir çoğunuz diyecek ki yapmasalardı etmeselerdi biz mi dedik onlara suç işle diye gibisinden şeyler söyleyecek ancak hepimiz Zaman zaman öyle durumlar yaşıyoruz ki Bir anlık hata ile suç işleyip ömrümüzün bir kısmına bu hata mal oluyor merak ettiğim şey şu bu insanlar tövbe edip bu ülke sınırları içerisinde neden kolay kolay iş bulamayıp tekrardan suça teşvik ediliyor bir de bazı işyerleri var ki suçu yüz kızartıcı olmasa dahi kişiyi işe almıyor Coğrafya kadermidir? kedermi?
Tabiki herkes 2.inci bir şansı hakeder ama işverende işyerinin huzurunu ve güvenliğini sağlamak zorunda yani anlayacağın 2 ucu pis bir değnek arkadaşım 😎Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle çevremde ben de dahil sabıkalı birçok insan var benim sabıkam işe girmeme pek engel bir durum değil ancak çevremdeki insanlardan bazıları zamanında belirli günahları işleyip hüküm giyip sonradan tövbe edip hatalarını anlayan insanlar ancak bu kişiler iş aradıkları zaman sabıkaları yüzünden iş bulamıyorlar şimdi bir çoğunuz diyecek ki yapmasalardı etmeselerdi biz mi dedik onlara suç işle diye gibisinden şeyler söyleyecek ancak hepimiz Zaman zaman öyle durumlar yaşıyoruz ki Bir anlık hata ile suç işleyip ömrümüzün bir kısmına bu hata mal oluyor merak ettiğim şey şu bu insanlar tövbe edip bu ülke sınırları içerisinde neden kolay kolay iş bulamayıp tekrardan suça teşvik ediliyor bir de bazı işyerleri var ki suçu yüz kızartıcı olmasa dahi kişiyi işe almıyor Coğrafya kadermidir? kedermi?
Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle çevremde ben de dahil sabıkalı birçok insan var benim sabıkam işe girmeme pek engel bir durum değil ancak çevremdeki insanlardan bazıları zamanında belirli günahları işleyip hüküm giyip sonradan tövbe edip hatalarını anlayan insanlar ancak bu kişiler iş aradıkları zaman sabıkaları yüzünden iş bulamıyorlar şimdi bir çoğunuz diyecek ki yapmasalardı etmeselerdi biz mi dedik onlara suç işle diye gibisinden şeyler söyleyecek ancak hepimiz Zaman zaman öyle durumlar yaşıyoruz ki Bir anlık hata ile suç işleyip ömrümüzün bir kısmına bu hata mal oluyor merak ettiğim şey şu bu insanlar tövbe edip bu ülke sınırları içerisinde neden kolay kolay iş bulamayıp tekrardan suça teşvik ediliyor bir de bazı işyerleri var ki suçu yüz kızartıcı olmasa dahi kişiyi işe almıyor Coğrafya kadermidir? kedermi?
Sana da geçmiş olsun dostO EGO hala var ona emin ol Kral bir zamanlar karakola düştüğümde 8 aylık cezam yeni yetme bir polisin boş konuşması ve gereksiz tavrına karşılık vermem yüzünden 2 yıla yükseldi