Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıkalı İnsanlar Neden İşe Alınmazlar

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,750
4,681
113
Kardeşim benim 1km sağım Bulgar 1km yanım Yunan 38 yaşındayım küçüklükten beri balık tuttuğum gölde asker yakaladı sırf egosu yüzünden hukum giydim yasak bölge diye aq dunyasinda benmi istedim sınırda doğmayı.biri urfali biri Hakkarili 2 asker benim geleceğimi sikti atti
Yalnız bu kabahatler kanuna girer nasıl sabıka oluyor?

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Olm sen malmisin

Be sık kafalı sana hırsız katil diyrn oldumu gotunden neden anlıyorsun lafı ise girerken sicil kaydinda ne bok yediğin çıkıyor balık tutmaktan hapis yiyende ilk defa görüyorum amk 🤣 🤣 🤣
Dostum şimdi küfür etmeyi falan boş ver ama şöyle bir şey var yanlış zamanda yanlış yerde olursan her şey gelebilir başına adamı da çok yargılamamak lazım

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,958
13,089
113
Namus nefsi mudafa ve benzeri suclardan yatanlar harici gerisine ekmek bile vermem isveren olsam allah akil vermis dolandirici hırsız götü sikisinca bicagini adama takip yaralayan sagi solu kırıp doken adamin ne faydasi olur memlekete öfke kontrolu olmayan insan her suçu isler her bokuda yapar gitsin tedavi olsun ha kaza olur istemsiz bir durum olur orasi ayri bu suçlardan sabika varsa bir sekilde is bulunur ama malum forum ortamı nelerini gördük burda adam milleti tokatlamis is ariyorum diyor lafim konu sahibine veya yorum yapanlara degil ama malesef durum bundan ibaret

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Aq o urfaliyla Hakkarilinin onlar yaptı sikti hayatımı terhis oldular ins annelerini baskalari siker o evlatları
Kral ben şunu anladım devletin hiçbir yerindeki adamla tartışmaya girmeyeceksin 2022 0 Opel mokka var bende geçen sene tam bu zamanlar bir trafik çevirmesine denk geldim polis memuruyla ufak bir sürtüşme yaşadım az kalsın arabamı trafikten men ediyordu bir ceza kilitledi bana bir ceza kitledi aklın durur ehliyet Don gömlek nerede ne açık gördüyse sapladı cezayı: D

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,958
13,089
113
Yaw çok var çok 1 tane yetiyo bana 1-2kg
4-5 bira yapıyorum balık tutarken iyi oluyor da aq coğrafya kader diyorlar harbi öyle tam sinirdayim işte orda problem
Kötü olmuş dostum gecmis olsun şaşırdım dogrusu

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Namus nefsi mudafa ve benzeri suclardan yatanlar harici gerisine ekmek bile vermem isveren olsam allah akil vermis dolandirici hırsız götü sikisinca bicagini adama takip yaralayan sagi solu kırıp doken adamin ne faydasi olur memlekete öfke kontrolu olmayan insan her suçu isler her bokuda yapar gitsin tedavi olsun ha kaza olur istemsiz bir durum olur orasi ayri bu suçlardan sabika varsa bir sekilde is bulunur ama malum forum ortamı nelerini gördük burda adam milleti tokatlamis is ariyorum diyor lafim konu sahibine veya yorum yapanlara degil ama malesef durum bundan ibaret
Dolandırıcı adam o paranın tadını aldıktan sonra normal bir iş yapmak istemez ki neden çünkü adam kolay yoldan para kazanmanın yolunu öğrenmiş neden helal bir iş yapsın ki benim derdim sıkıntım normal bir şekilde evinde çoluğuna çocuğuna helal ekmek götürmek isteyip götüremeyen insanlar

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,171
1,869
113
Banada dağın başında emniyet kemerinden ceza yazmıştı jandarma

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,958
13,089
113
Dolandırıcı adam o paranın tadını aldıktan sonra normal bir iş yapmak istemez ki neden çünkü adam kolay yoldan para kazanmanın yolunu öğrenmiş neden helal bir iş yapsın ki benim derdim sıkıntım normal bir şekilde evinde çoluğuna çocuğuna helal ekmek götürmek isteyip götüremeyen insanlar
Kardes ayni seyden bahsettim iste sucsuz yere yatan insan ayri ama suçlu insan ayri benim gozumde siddet bagimlisi bir insani affetmesin mesela devlet anlatabiliyor muyum sebep ailevi namus vs olmadigi surece görüyoruz iki insan tartışıyor sokuyor bicagi yatıyor icerde bedel odendi sebep trafik tartismasi sebep omuz atti sebep yan bakti vs vs bu insanlardan olupta sabikasi olan kim varsa bana hata demesin mesela

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,799
113
Banada dağın başında emniyet kemerinden ceza yazmıştı jandarma
Ya ben de dağ basinda yol kenarında işerken 400 kusur ceza yedim jandarmadan ödemedim silindi af geldi ama yasak dedi aq bı madde söyledi biraz daha anlatsa maddeyi içeri giricektim sanki yarım saat anlattı aq.tmm dedim bende yalan diyeceksiniz belki e devlette hala gorunuyorsa atarım bnde de öyle şans var

kavara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
25
28
Yüz kızartıcı suç olmadığı sürece sabıka var çok şükür

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
304
83
Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle çevremde ben de dahil sabıkalı birçok insan var benim sabıkam işe girmeme pek engel bir durum değil ancak çevremdeki insanlardan bazıları zamanında belirli günahları işleyip hüküm giyip sonradan tövbe edip hatalarını anlayan insanlar ancak bu kişiler iş aradıkları zaman sabıkaları yüzünden iş bulamıyorlar şimdi bir çoğunuz diyecek ki yapmasalardı etmeselerdi biz mi dedik onlara suç işle diye gibisinden şeyler söyleyecek ancak hepimiz Zaman zaman öyle durumlar yaşıyoruz ki Bir anlık hata ile suç işleyip ömrümüzün bir kısmına bu hata mal oluyor merak ettiğim şey şu bu insanlar tövbe edip bu ülke sınırları içerisinde neden kolay kolay iş bulamayıp tekrardan suça teşvik ediliyor bir de bazı işyerleri var ki suçu yüz kızartıcı olmasa dahi kişiyi işe almıyor Coğrafya kadermidir? kedermi?
Sorma kral ya aynı durumdan müzdaribiz