Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Yüzünden Çoğu İşyeri Almıyor

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,868
819
113
Ben Nisan 24 te yazdım hala cevap vermediler Cimer ?
Valla kanka beş altı günde sonuçlandı yani bir hafta de
benim fazla dosyam yoktu bı kavga vardı bir yıl denetim verdiler iki ay kala şerefsiz akrabamla kavga ettim ceza aldım bir gün girdi çıktı yaptım 3 aya kadar mahkum gozukecektim dışarıda korona sayesinde çıktım edevlette adlı sicil kaydı yoktur altında mahkemeler çıkınca gene cimere yazdım bunlar yüzünden isyerimde sorun yaşıyorum onlaruda sildirdim

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,992
13,112
113
Bu arkadaşın durumuna üzülmemek elde değil..
Dayı bu adama ben üzülmem 1 degil 4 defa ayni suctan ceza almis senin bir sevdigine zarar verseydi bunlari yazar mıydın güvenilmez insan umarim dogru yolu bulur düzelir vallaha ayni kafadaysan beter olsun derim nasılsa ülkede yargı sistemi diye birsey birine sinirlen yarala gec :)

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
295
140
43
Dayı bu adama ben üzülmem 1 degil 4 defa ayni suctan ceza almis senin bir sevdigine zarar verseydi bunlari yazar mıydın güvenilmez insan umarim dogru yolu bulur düzelir vallaha ayni kafadaysan beter olsun derim nasılsa ülkede yargı sistemi diye birsey birine sinirlen yarala gec :)
Aynı fikirdeyim 4 kez adam yaralamak nedir la angut umarım hiç iş bulamazsın su testisi su yolunda kırılır birader senin yerin cezaevi
1 değil
2 değil
3 değil
Tam 4 kez yaralama
Sen girdiğin işte biriyle tartışırsan onuda yaralarsın

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Oku
Arkadaşlar merhaba
Kabarık
Sabıka yüzünden çoğu işyeri almıyor
Şimdi denetimli serbestlik görüyorum
Haftanın 4 günü imza ve ayda bir seminer var

İmza 16 .00 arası ve bunu değiştirmiyorlar
Bu sebeple çift vardiya ise girmem neredeyse imkansiza yakın

E haliyle ayda bir seminer olduğu için de isyerleri olumsuz diyip gönderiyor sabıka da cabası

Bugün de öğlen 12 ye kadar sigortalı işe girip sigorta kağıdını denetimli serbestlik müdürlüğüne iletmezsem yarın sabah kamu yararına ise gönderiyor ücretsiz çalışma olarak öğlene kadar

Şimdi tavsiyeniz nedir iskurdayim şuan hükümlü kadrosu yok denmekte

Çıktım moralim sifir elde avucta yok
İntiharın eşiğine geldim eşimde rahatsız
Öneriniz nedir kiram 13 bin TL e erzak ve günlük 800 lira kazandiracak bı part time is öğleden sonra öneriniz ne olur

Arkadaşlar boş yorum lütfen yapmayın kendinize saklayın Allah'a emanet olun
Okumadimda dost sen olsan sende seni ise almazdin. nasil yasarsan oyle ölürsün

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
benim fazla dosyam yoktu bı kavga vardı bir yıl denetim verdiler iki ay kala şerefsiz akrabamla kavga ettim ceza aldım bir gün girdi çıktı yaptım 3 aya kadar mahkum gozukecektim dışarıda korona sayesinde çıktım edevlette adlı sicil kaydı yoktur altında mahkemeler çıkınca gene cimere yazdım bunlar yüzünden isyerimde sorun yaşıyorum onlaruda sildirdim
Nasıl sildirdinki hocam onlarin silinme süresi var bildiğim kadariyla

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
Hocam dediğiniz garip adli sicilin silinmesi için süresi var dediğiniz gibi olsa 1-2 dosyası olan yazar cimere sildirir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
Valla bende 1 sene denetim var 2026 ilk ayda bitiyor. adli sicili yoktur yazdım orijinalin üstüne markete girdim. 6 ay çalıştım Kimse birşey demedi bıkmadılar büyük ihtimal. Şuan çıktım benimde gidip denetime söylemem lazım normalde 10 gündür gitmedim imza işte bireysele gidiyorum. Şuan büyük ihtimal aynısını deniyiceem yerlerse
TCK Madde 204 – Resmi Belgede Sahtecilik:(1) Bir resmî belgeyi sahte olarak düzenleyen, gerçek bir resmî belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren veya sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Hocam dikkat edin anlaşılırsa başınız yanar

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,067
1,780
113
Cimer saolsun cimere yazdım onlar hallettiler Allah razı olsun onlarda hep sicil kaydı vardır yazılıyirdu şuan durum böyle
Kaç tane sabıka kaydı çıkıyordu sizde hocam benim 2 dosyam vardı birinci suçum 1 sene 8 ay habg olmuştu ikinci suçumdanda 10 ay almıştım ama girdi çıktı bile yapmadım çünkü ilk suç tarihim Şubat 2020 ozamanlar 6 yılın bile yatari yoktu ikinci sucumdanda yeni infaz yasasından faydalandım girdi çıktı yapmadım sicilime işlemisler iki tane suç kaydı çıkıyor bende yazsam silerlermiki sizin kaç adet suç kaydınız vardi

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,180
770
113
TCK Madde 204 – Resmi Belgede Sahtecilik:(1) Bir resmî belgeyi sahte olarak düzenleyen, gerçek bir resmî belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren veya sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Hocam dikkat edin anlaşılırsa başınız yanar
Valla korkuyodum zaten Allah'tan istifa ettim

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,868
819
113
Kaç tane sabıka kaydı çıkıyordu sizde hocam benim 2 dosyam vardı birinci suçum 1 sene 8 ay habg olmuştu ikinci suçumdanda 10 ay almıştım ama girdi çıktı bile yapmadım çünkü ilk suç tarihim Şubat 2020 ozamanlar 6 yılın bile yatari yoktu ikinci sucumdanda yeni infaz yasasından faydalandım girdi çıktı yapmadım sicilime işlemisler iki tane suç kaydı çıkıyor bende yazsam silerlermiki sizin kaç adet suç kaydınız vardi
bir tane oda kavgadan babamın kahveciyle kavga si yüzünden ikimizede sikayetci oluyorlar mahkemeye gittim bir yıl denetim aldım iki ay kala peder akrabayla kavga ediyor kavganın içinde oldum para cezası aldım babamın pis aklıyla cezayı ödemedim oda girdi çıktı yapti bana da gir dedi sicili me islendi 2022 de 2024 cimere yazdım sildim