Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Yüzünden Çoğu İşyeri Almıyor

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Kardeşim sabıka kaydımin sebebini bilseniz hem devletten hem polisten hem ülkenin durumundan nefret edersiniz 6 tane polis beni darp ettiler babamın ve eşimin gözü önünde kameraların önünde bana darp raporu vermedi doktor ambulans la gitmeme rağmen polislerin hepsi darp raporu almış yani ben tek basima 6 tane polisi darp etmiş sayildim ve 4 sene hapis cezası alıp cezaevine girdim tüm ümidimi kestim bu olaydan sonra bi insanın hayatını karartmak bu kadar basitmiş yani tepetaklak oldu herseyim 5 senemi çöp ettiler benim yani benim gibi yüzlerce kişi vardır suçsuz olduğu halde hüküm yemiş sabıkası olan herkesi bi potada eritemezsin münferit bakmak lazım olaylara
Bunlar evde yatıyor karı para kazanıyor karının maaşı kumarda yiyorlar sonra burda gelip milleti kımıyorlar
lan dingo Müslümanım diyen insan kitaba göre yaşamalı. Alkol içecen, tüm gün kumar oynayacan sonra ben Müslümanım diye burada vaaz verecen. Tatlı su Müslümanı seni :D Bir aynaya bak da kendini sorgula
olum hesabı allaha verecem sen kimsin işlediğim günahların hepsi şahsi senin gibi milleti mi kınıyorum dangalak

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,180
4,356
113
4 defa yaralamadan sabikam var demiş adam ise alıp ne zaman bıçaklanırım diye arkasını mi kollayacak hata bir olur iki olur
Bu sürekli olan bisey halini almış tabiki isyeri için istenmicek bi kişi farklı şekilde topluma kazandırılması gerekiyor yoksa bu insanlar uyuşturucu bağımlısı olup çok daha kötü insan olarak topluma millete çok daha büyük zararlar verebilicekd duruma gelebilirler

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,180
4,356
113
4 defa yaralamadan sabikam var demiş adam ise alıp ne zaman bıçaklanırım diye arkasını mi kollayacak hata bir olur iki olur
Bu sürekli olan bisey halini almış tabiki isyeri için istenmicek bi kişi farklı şekilde topluma kazandırılması gerekiyor yoksa bu insanlar uyuşturucu bağımlısı olup çok daha kötü insan olarak topluma millete çok daha büyük zararlar verebilicekd duruma gelebilirler

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,180
4,356
113
Bunlar evde yatıyor karı para kazanıyor karının maaşı kumarda yiyorlar sonra burda gelip milleti kımıyorlar

olum hesabı allaha verecem sen kimsin işlediğim günahların hepsi şahsi senin gibi milleti mi kınıyorum dangalak
Bana mı diyorsun anlamadım

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,595
1,587
113

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Her sabıkası olan insan kötü yola girmiş sayılmaz bazen iyi yollarda da sabıka yiyebiliyon malesef zaten t.c sabıkası olmayan adam kalmamışki herşeye bir kılıf uyduriyorlar

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,595
1,587
113

olmayan şeye hesap veremezsin allah diye bişey yok buse nin gib insanların kafasında türettigi sürekli mazaret yauydrumak için yaptıgı bişey
tıpkı ülkedeki atatürkçüler gibi onlarda sürekli bişey oldumu biz atatürkçüyüz ve saire suç işlere sürekli atatürlçüyüz derler hep aynı mazaretler
burası 3 dünya ülkesi türkiye

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,180
4,356
113
Hayır kardeşim the magiciana diyorum
Beni alintilamissin da herkesin bi fikri olması normal tartışma ortamını çok severim saygısızlık küfür hakaret ollmadiigi sürece tartışan iki taraf da birbirinden bisiler öğrenebilir ama maalesef ki bizim surecimizde gorgumuzde tartışma kültürü oluşmamış kavgaya dönüyor konu

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
olmayan şeye hesap veremezsin allah diye bişey yok buse nin gib insanların kafasında türettigi sürekli mazaret yauydrumak için yaptıgı bişey
tıpkı ülkedeki atatürkçüler gibi onlarda sürekli bişey oldumu biz atatürkçüyüz ve saire suç işlere sürekli atatürlçüyüz derler hep aynı mazaretler
Atayiz bu

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Karının maaşı yatmadı mı bugün

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,595
1,587
113
insan çok kötü bir varlıktır
hatta allah insanları yaratmak için milyarlarca yıl düşünmüş yaratıyımı yaratmamıyım diye bir gün allah denen varlıkla karşılarısam bunu sorcam niye bukar kötü bir varlıgı yarattın

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Boşu boşuna birbirinizle tartışmayın dostlar. Hayat kısa kimin ne olacağı veya olmayacağı meçhul, yaşayıp göreceğiz. İş bulamama konusunda da yiyecek ekmeğiniz, içecek suyunuz varsa yersiniz içersiniz. Herkesin hayatı maddi ve psikolojik durumları bir değil. Boşverin kınamayın kimseyi. Genel olarak diyeceğim şey basit suçlar olsa sorun olmazda 4 kere adam yaralama suçu ister istemez herkesin kafasında soru işaretleri bırakır, ancak hükümlü kontenjanından faydalanabilirsen öyle iş bulabilirsin gibi duruyor. Kolaylık dilerim.

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,595
1,587
113
adem havvaile ilk yaratılan insandır çocukları
İlk doğan Kabil bir çiftçi, kardeşi Habil ise bir çobandır. T Kabil, kardeşi Habil'i kıskandığından dolayı ona karşı kin ve nefret beslemiş, en sonunda da kardeşini öldürerek İnsanlık tarihindeki ilk cinayeti işlemiştir
bu olay da insanların suçu içünde olan kin nefret duygus oldugun dolayı
insanlarda otokontol sistemi güçszü tüm yaşamı boyunca suç işlemeye muktedirdir bunun ne ekonomik ne psikoliji nede toplumsal baglantsı vardır
tek baglantı otokontrol duygusunu sizlede nkada güçlü olup olamdıgıdır

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,595
1,587
113
adem havvaile ilk yaratılan insandır çocukları
İlk doğan Kabil bir çiftçi, kardeşi Habil ise bir çobandır. T Kabil, kardeşi Habil'i kıskandığından dolayı ona karşı kin ve nefret beslemiş, en sonunda da kardeşini öldürerek İnsanlık tarihindeki ilk cinayeti işlemiştir
bu olay da insanların suçu içünde olan kin nefret duygus oldugun dolayı
insanlarda otokontol sistemi güçszü tüm yaşamı boyunca suç işlemeye muktedirdir bunun ne ekonomik ne psikoliji nede toplumsal baglantsı vardır
tek baglantı otokontrol duygusunu sizlede nkada güçlü olup olamdıgıdır
buda insan zihninin ne kadar zinhinde düşünüp algıladıgıdır suç vey başka şeyler düşünceler insanı her yola saptrırı sapkınlık vs önemli olan bun düşücelri zihninşzde otokontrol yapıp yapamadınızdır

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,595
1,587
113
Kardes simdi karsindakinin yerine kendini koy.is bavurusuna gelen adamin 4 tane yaralamadan sabikasi var sen olsan ise alirmisin?allah yardimcin olsun
bu arkadaşının otokontrol duygusu çok zayıf tüm hayatı boyunca böle gider sonunda yarama degil 1 insan öldürmekle kalır malasef