- 363
- 230
- 43
Bunlar evde yatıyor karı para kazanıyor karının maaşı kumarda yiyorlar sonra burda gelip milleti kımıyorlarKardeşim sabıka kaydımin sebebini bilseniz hem devletten hem polisten hem ülkenin durumundan nefret edersiniz 6 tane polis beni darp ettiler babamın ve eşimin gözü önünde kameraların önünde bana darp raporu vermedi doktor ambulans la gitmeme rağmen polislerin hepsi darp raporu almış yani ben tek basima 6 tane polisi darp etmiş sayildim ve 4 sene hapis cezası alıp cezaevine girdim tüm ümidimi kestim bu olaydan sonra bi insanın hayatını karartmak bu kadar basitmiş yani tepetaklak oldu herseyim 5 senemi çöp ettiler benim yani benim gibi yüzlerce kişi vardır suçsuz olduğu halde hüküm yemiş sabıkası olan herkesi bi potada eritemezsin münferit bakmak lazım olaylara
olum hesabı allaha verecem sen kimsin işlediğim günahların hepsi şahsi senin gibi milleti mi kınıyorum dangalaklan dingo Müslümanım diyen insan kitaba göre yaşamalı. Alkol içecen, tüm gün kumar oynayacan sonra ben Müslümanım diye burada vaaz verecen. Tatlı su Müslümanı seniBir aynaya bak da kendini sorgula