Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Yüzünden Çoğu İşyeri Almıyor

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
1 kararır 2 kararır kral 4 keremi kararmış adam 4 yaralamam var diyor her eline bıçak silah alan birine saldırsın ozaman bu nasıl bir yorum
Herkes senin iradende olacak diye bir durum yok kimseyi kınamayın sizden çıkmazsa coluğunuz çocugunuz öyle olur

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
656
113
Herkes senin iradende olacak diye bir durum yok kimseyi kınamayın sizden çıkmazsa coluğunuz çocugunuz öyle olur
kınama ile alakası yok allah beterinden korusun tabiki, çoluk çocuguna düzgün bir eğitim aile verirsen o dediğinde olmaz böylede düşün

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Geçmiş olsun hocam rapor verselerdi keşke hocam Ozaman 6 sene yatmazdiniz
Rapor alsa disarimi salacaklar saniyosun akıl hastanesinde cekecekti cezasını ceza ehliyeti yok raporu alması lazım ondada zaten salmiyolar tehlikeli hasta hastanede geçiyor ömrü

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,598
1,587
113
Burda adama sallıyanlar hayat sinemanız devam ediyor büyük konuşmayın gözünüz kararır allahın önünüze ne öıkaracağı meçhul ona göre konuşun
seninkinde çıksın ozaman çoluk çocugundan bizden çıkacıgna göre

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
kınama ile alakası yok allah beterinden korusun tabiki, çoluk çocuguna düzgün bir eğitim aile verirsen o dediğinde olmaz böylede düşün
istediğin kadar ver kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin isteyen istediğine inansın

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." (Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507;)

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
DOSTUM BEN YILLARCA CEZAEVI MÜDÜRLÜGÜ YAPTIM.SENIN DURUMUNUN NE OLDUGUNU ANLAR BILIYORUM.SEN SU AN DENETIMLI SERBESTLIK GÖRUYORSSUN.HİC MI YAKININ DOSTUN AKRABAN AHBABIN YOKMU ONLAR IŞVERSIN SIGORTALI OL.CUNKU YABANCILAR SANA BIRAZ IŞVERMEDE SOĞUK BAKAR ..VALLA NE DIYEYIM SENDEN ZIYADE BIR AILEN VARMIS .BIR KAYMAKAMLIGA VEYA VALILIGE BAŞVUR AILENI ÖNE CIKAR GECIM SORUNUM VAR DE..YANI BIRCOK CÖZUM VARDIR HERZAN ASLA YILMA BAK BU HAYAT MÜCAEDWLEDEN IBARET..ALLAH YARDIMCIN OLSUN..BIR DE BU FORUMDA NE ISIN VAR KUMAR OYMAMA ..
Cezaevi mudurlugumu yaptiniz

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,598
1,587
113
sen olayı anlamaşısın sorun adam yarlamak degil zaten sabıka dünyanın hiç bir yerinde kimse işe almazdünyanın kuralı bu çünkü yarama degilde dolandırma suçu olsan sen bu işlesen sen kim işe alır bugn tuvalet temizlemk için iş başvursan sabka kaydı istiyolar
cengiz aymatovun güzel bir sözü var
insanlar için bu dünyada en zor şey
her gün insan kalabilmektir

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Evet yok. Gerçekten cinayet işlemiş birini işe almak zorunda değilim. Kader mahkumu zırvalarınada gerek yok saçma.
Zamanında Deniz Seki diye biri Bayhan isimli şahsı aynı böyle kinamis sabıkalı diye asagilamisti zaman geçti çark döndü bu sefer kendi torbaciliktanbsaglam bı ceza yattı ne güzel sevinmistim kasara

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
sen olayı anlamaşısın sorun adam yarlamak degil zaten sabıka dünyanın hiç bir yerinde kimse işe almazdünyanın kuralı bu çünkü yarama degilde dolandırma suçu olsan sen bu işlesen sen kim işe alır bugn tuvalet temizlemk için iş başvursan sabka kaydı istiyolar
İnsan olarak kalabilmek istiyorsan insanı anlaman gerek

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Yarın bir gün 4 tane auç işlemeyeceğinin garantisini versene bana kirpi kardeş

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Zamanında Deniz Seki diye biri Bayhan isimli şahsı aynı böyle kinamis sabıkalı diye asagilamisti zaman geçti çark döndü bu sefer kendi torbaciliktanbsaglam bı ceza yattı ne güzel sevinmistim kasara
Hadis paylaştım yukarda tamam kumar oynuyoruz alkol içiyoruz kötülük yapıyoruz ancak rahmetli babamın bir sözü vardı bu hayatta kimseyi kınama oğlum derdi

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
1 kararır 2 kararır kral 4 keremi kararmış adam 4 yaralamam var diyor her eline bıçak silah alan birine saldırsın ozaman bu nasıl bir yorum
Ya bırak bir dolu at hırsızı kaynıyor, kendilerinden birini görünce sürü gibi toplanıyorlar. Sonra haberlerde okuyorsunuz, şunu kesti, çocuğu bıçakladı, kız arkadaşını öldürdü, trafikte silahlar konuştu. İşte bu tipler onlar, bir de normalize etmeye çalışıyorlar. Bu ülkede artık cidden yaşanmaz

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
656
113
Ya bırak bir dolu at hırsızı kaynıyor, kendilerinden birini görünce sürü gibi toplanıyorlar. Sonra haberlerde okuyorsunuz, şunu kesti, çocuğu bıçakladı, kız arkadaşını öldürdü, trafikte silahlar konuştu. İşte bu tipler onlar, bir de normalize etmeye çalışıyorlar. Bu ülkede artık cidden yaşanmaz
kınadımız şey normal birşeymiş gibi yorum yapıyorlar birde kral, adamı fiziksel özelliği ilemi kınıyor fakir diyemi kınıyoruz, ozamann her katili hırsızı kınayamalım yorum yapmayalım normal bişeymiş gibi helal olsun falan ddiyelim alkış tutalım aq böyle bir düşünce olabilirmi zaten

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Hadis paylaştım yukarda tamam kumar oynuyoruz alkol içiyoruz kötülük yapıyoruz ancak rahmetli babamın bir sözü vardı bu hayatta kimseyi kınama oğlum derdi
Evet kumar oynuyosun, kötülük yapıyorsun, içki içiyorsun bir de hadis paylaşıyorsun. Tam Türk tipi Müslümanlık :D Yakışır Türkiye yüzyılına

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,598
1,587
113
sizde kafayı ülke yöentimle bozmuşsunuz bana bu dediklerin olamdı bir ülke söyle gidip yaşıylaım çok biliyosan ama öle ülke yok bu sadce kendini kandırmak