Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Yüzünden Çoğu İşyeri Almıyor

bellisarius01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
328
160
43
Arkadaşlar merhaba
Kabarık
Sabıka yüzünden çoğu işyeri almıyor
Şimdi denetimli serbestlik görüyorum
Haftanın 4 günü imza ve ayda bir seminer var

İmza 16 .00 arası ve bunu değiştirmiyorlar
Bu sebeple çift vardiya ise girmem neredeyse imkansiza yakın

E haliyle ayda bir seminer olduğu için de isyerleri olumsuz diyip gönderiyor sabıka da cabası

Bugün de öğlen 12 ye kadar sigortalı işe girip sigorta kağıdını denetimli serbestlik müdürlüğüne iletmezsem yarın sabah kamu yararına ise gönderiyor ücretsiz çalışma olarak öğlene kadar

Şimdi tavsiyeniz nedir iskurdayim şuan hükümlü kadrosu yok denmekte

Çıktım moralim sifir elde avucta yok
İntiharın eşiğine geldim eşimde rahatsız
Öneriniz nedir kiram 13 bin TL e erzak ve günlük 800 lira kazandiracak bı part time is öğleden sonra öneriniz ne olur

Arkadaşlar boş yorum lütfen yapmayın kendinize saklayın Allah'a emanet olun
İnşaat işlerine gir günlük en az 2 bn alırsın

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
DOSTUM BEN YILLARCA CEZAEVI MÜDÜRLÜGÜ YAPTIM.SENIN DURUMUNUN NE OLDUGUNU ANLAR BILIYORUM.SEN SU AN DENETIMLI SERBESTLIK GÖRUYORSSUN.HİC MI YAKININ DOSTUN AKRABAN AHBABIN YOKMU ONLAR IŞVERSIN SIGORTALI OL.CUNKU YABANCILAR SANA BIRAZ IŞVERMEDE SOĞUK BAKAR ..VALLA NE DIYEYIM SENDEN ZIYADE BIR AILEN VARMIS .BIR KAYMAKAMLIGA VEYA VALILIGE BAŞVUR AILENI ÖNE CIKAR GECIM SORUNUM VAR DE..YANI BIRCOK CÖZUM VARDIR HERZAN ASLA YILMA BAK BU HAYAT MÜCAEDWLEDEN IBARET..ALLAH YARDIMCIN OLSUN..BIR DE BU FORUMDA NE ISIN VAR KUMAR OYMAMA ..
Dayicim hiç rüşvet aldinmi

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Yasamadan ölmezsin kınama
Allah yardımcın olsun kardeşim artık işyerleri adli sicil kaydı yerine ölene kadar silinmeyen adli arşiv kaydı istemeye başladı adli sicili sildirip arşive alsalar bile orada görecekler yani çok zor bir durum senin adına üzüldüm

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
658
113
Allah yardımcın olsun kardeşim, umarım bi iş bulursun

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
İnanmayan olabilir gaspada soktular ama alnimiz ak basimiz dik çok şükür atarim iddianameye kadar gerisi bos isler rahat duracaksin hadi insalik hali yaptin 2 olmamali akillanacaksin
Gasp.tan ceza alsam çıkamazsın hurriyetten yoksun kılma senin dediğin suç

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Kral ehliyet varsa valelik yapabilirsin bende yapıyorum birinin 10 suç kaydı var

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Burda adama sallıyanlar hayat sinemanız devam ediyor büyük konuşmayın gözünüz kararır allahın önünüze ne öıkaracağı meçhul ona göre konuşun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Burda adama sallıyanlar hayat sinemanız devam ediyor büyük konuşmayın gözünüz kararır allahın önünüze ne öıkaracağı meçhul ona göre konuşun
Bende onu diyorum işte hocam sabahtan beri kimseyi hor gormeyin diyorum yarın başımıza ne geleceği belli değil ama bazı arkadaşlar dalgaya vuruyor hor görüyor arkadaşı

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
656
113
1 kararır 2 kararır kral 4 keremi kararmış adam 4 yaralamam var diyor her eline bıçak silah alan birine saldırsın ozaman bu nasıl bir yorum