http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabıka Kaydı İstiyorlar

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
760
165
43
Kanka aç kalalım ölelim ama bu işede bulasmayalim bulaşmadığımız bi bu kaldı😀

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
760
165
43
Ben bıraktım cekilmiyor en ufak hatanda vuruyolar valla
Lan gardaş manyak mısın git bulaşıkçı ol ama gene girme öyle şeylere zaten bu yüzden kötüyüz kötüyü kotuyle kapatmaya çalışıyoruz kelin ilacı olsa başına surermis bizimki o misal bu forumda sana herkes gelecek nasihat verecek bilki çoğumuz aynı bokuz

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,091
1,478
113
yok be kardeşim ben yapmadım bu işi ne işim var dolandiricidir kesin emniyette olabilir ayık olun öyle şeylere dalmayin hemen
bırak sen uyarı amaçlı koymussun maaş merak etmiş denesin bizide haberdar eder :D :D

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,776
558
113
Lan gardaş manyak mısın git bulaşıkçı ol ama gene girme öyle şeylere zaten bu yüzden kötüyüz kötüyü kotuyle kapatmaya çalışıyoruz kelin ilacı olsa başına surermis bizimki o misal bu forumda sana herkes gelecek nasihat verecek bilki çoğumuz aynı bokuz
Yok ben makaradayim hayatta kapısından girmem dolandırıcı ilanıdır öyle ilan vermiyolar tanıdık tanıdık taniidk referans yoksa on dil bil istersen konuşmazlar bile

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,017
1,982
113
Her kuşla halvet olduk leylek kalmıştı yok aga buna ne para verirse versinler bulaşmamak lazım biz 100fs 0.5bet 1k yap 100₺ çekten devam

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,776
558
113
Bende zannetmiyorum öyle bir şey muhtemelen dediğin gibi dolandırıcılık işi vardır
İnanırsın inanmassin bu işle ilgili hayatımda ilk defa Rus mafyası gördüm biri söylemişti bunlar falan falan diye söyleyene bos bı insan değil çocuk muhabbeti değil yani 2 metre adamlar bunlarda dedim Keles vardır yanimdakine kelesli gelseler burdaki bizde dahil sağ cikamazdik dedi sonra ben dedimki bunlar niye buraya geldiki bizlik bişey yoktur meğer adamlar Rus turist mis Rusça Rusça güldüler bana tezgah yapmışlar ama adamlar Rusya'nın gayrimeşru kovalayanlari da öyle asma kesme yok gayet sevimli kişilerdi diyalog kurunca

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
760
165
43
Bırakın kendinizi kandırmayın gel deseler günlük 8000 artı prim zamanla koşarak gidersin bence
Kral sen kendinle karıştırdın heralde beni benim Allah'a şükür mesleğim elimde giderim yurtdışına ama bilindik yere gelip bana koşarak gidersin muamelesi yapma kendin sanma herkesi

vanbers

Gangsta G.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
125
43
Bu isler boyle ilan vermekle yurumuyor

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,776
558
113
Kral sen kendinle karıştırdın heralde beni benim Allah'a şükür mesleğim elimde giderim yurtdışına ama bilindik yere gelip bana koşarak gidersin muamelesi yapma kendin sanma herkesi
Geneli diyelim hadi seni demeyelim herkes yapmaz tabi işsiz güçsüz adam yapar