- 20
- 8
- 3
sa kardolar.
sabah RADiSSONBET'e yatirim yapayim dedim 300 tl attim, günün ilk yatirimina freespin veriyorlar 50 tane sweet neyse, ana parami bitirdim kayip bonusu aldim onuda sifirladim hesapta 0 tl var neyse girdim sweet bonanzaya 50 fsden 60 tl para kazandim
öyle oyunlara basarken birden para vermeye basladi 15k para yaptim
gittim sordum canli destege ben ne kadar cekebiliyorum acaba? diye canli destek bana hepsini cekebilirsiniz dedi, cekim verdim finans düzenledi bana 1790 tl gittim canli destege sordum neden bu olay böyle oldu bana bonusun kurallarinda ana paraniz olarak nitelendirilmektedir diye yaziyorsunuz kurallarda böyle yaziyor siz bana kayip bonusunun max cekebilicegim parayi veriyorsunuz. Neyse bana hesabinizda 0.1 kurus kalsa bile bu kayip bonusuna girer dendi. Oyun gecmisimden baktim Freespinleri oynamaya baslarken 0 tl var 0.1kurus bile yok. Aldim bunu ekran görüntüsünü canli destegine attim. Benim kayip bonusum değil diyorum 0 tl var demin kurusdan bahsediyordunuz vs gerci arada bi tonda kural karmasasi var cünki arkadaslar kurallari kendi el kitaplarina göre esnetiyor değiştiriyor veya uyguluyor ama bize bonusun kurali olarak promosyon sayfasinda belirtmiyorlar
soruyorum böyle bir kural hangi bölümde nerde yaziyor cevap yok alip ekrani atiyorum kurallarimiz dahilinde böyle diyor uzun uzadiya anlatiyor gibi oldum ama islerine geldigi gibi kılıf bulmaya calisiyorlar kılıf bulamadiginda 0.1 kuruslar, yok ilk freespin oynicakdiniz sonra kayip oynıcakdiniz vs demeler yani oynarken dikkat etmek gerekiyor 0.1 kurus varsa bile hesapda kayip bonusuna giriyor 15k eritiliyor 2k oluyor 13k
kasada kaliyor kendileri mutlu. Böyle sacma sapan sebepler uydurmayan kullanici dostu hangi siteler var ya? yatirim yaparken kurus murus hesabi yapmicagimiz hakkımız neyse verilcek?

En güldügüm yer 0.1 kurus hesapta olunca o kayip bonusuna giriyormus hesap tamamen 0 olmasi gerekliymis.

bunuda atinca 0 tl oolduguna dair hesabin
o zaman farkli bir bahane sundular
zmxöcnöçmzxcn neyse.
Böyle sacma birşey yasadim sabah umarim sizinde basiniza gelmez.
(Bora ve Timur'ada sevgiler Radissonbet ailesi canli destek arkadaslar bahane bulmak icin çok caba gösterdiler.)
sabah RADiSSONBET'e yatirim yapayim dedim 300 tl attim, günün ilk yatirimina freespin veriyorlar 50 tane sweet neyse, ana parami bitirdim kayip bonusu aldim onuda sifirladim hesapta 0 tl var neyse girdim sweet bonanzaya 50 fsden 60 tl para kazandim

En güldügüm yer 0.1 kurus hesapta olunca o kayip bonusuna giriyormus hesap tamamen 0 olmasi gerekliymis.

bunuda atinca 0 tl oolduguna dair hesabin
Böyle sacma birşey yasadim sabah umarim sizinde basiniza gelmez.
(Bora ve Timur'ada sevgiler Radissonbet ailesi canli destek arkadaslar bahane bulmak icin çok caba gösterdiler.)