Sahibinden e baktım da 8 aşağısı yokSaatçi veya trendyola falan baktinmi dengi ikinci eller kaça diye saatin ikinci eli para etmez gibi emin değilim yinede
Olabilir Yarı fiyatına falan alıcı çıkar belki fazla zarar etmeden satarsın umarımSahibinden e baktım da 8 aşağısı yok
5 e bile razıyım bir kaç saatciye sorayım guneslide belki satarım kutusunda 0 dan farksız saolOlabilir Yarı fiyatına falan alıcı çıkar belki fazla zarar etmeden satarsın umarım
En kötü 1000 2000 e bırak Hacı millette ekmek alacak para yok yine saatçiler atar azda olsa kapalı çarşıda Yannis amca var ona git sor bir5 e bile razıyım bir kaç saatciye sorayım guneslide belki satarım kutusunda 0 dan farksız saol
16 ya aldığını 1k 2k ya hiç satmasin degmezEn kötü 1000 2000 e bırak Hacı millette ekmek alacak para yok yine saatçiler atar azda olsa kapalı çarşıda Yannis amca var ona git sor bir
sahibindene ilan koy 5 bin vereyim olur dersenArkadaşlar saati 15e almıştım 1kere giydim düğünde 10 a okutabilirmiyim şuan 16 fiyatı Ekli dosyayı görüntüle 673087
Vatan caddesine yakinsan histroria AVM'de saat & saat şubesi var orada Serkan var numarası da var ben de alıyor saat ama daha uyguna alır büyük ihtimalle.Arkadaşlar saati 15e almıştım 1kere giydim düğünde 10 a okutabilirmiyim şuan 16 fiyatı Ekli dosyayı görüntüle 673087
Teli atarmisinVatan caddesine yakinsan histroria AVM'de saat & saat şubesi var orada Serkan var numarası da var ben de alıyor saat ama daha uyguna alır büyük ihtimalle.
Dik dur diyosun da napsin demek imkanı yokne kadar darda olursan ol satma
İst icimisahibindene ilan koy 5 bin vereyim olur dersen
Bende saat ve saatten almıştım zaten esenyurtanVatan caddesine yakinsan histroria AVM'de saat & saat şubesi var orada Serkan var numarası da var ben de alıyor saat ama daha uyguna alır büyük ihtimalle.
Kahkahasa attım MK yaaaaa 😂😂😂
Attım özeldenTeli atarmisin