- 459

- 1,025

- 93

😂😂tahmin ettimde bi an acaba golleride izledin mi diye düşündüm :d
😂😂tahmin ettimde bi an acaba golleride izledin mi diye düşündüm :d
ama bence ts yenemiyecek 1-2 falan biter
Dep 1 atacak ya ha iste onu ilkyaridami atıyordu onuda gördünmü dost çünkü ben altayin ilk yari golüyle bonus yaptım onu 😁Koyu fenerbahçeliyim niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum cornelius 3 gol atıyordu
Sadece maç sonucu üzgünüm 😂Dep 1 atacak ya ha iste onu ilkyaridami atıyordu onuda gördünmü dost çünkü ben altayin ilk yari golüyle bonus yaptım onu 😁
Bol sans dostumSadece maç sonucu üzgünüm 😂
Adam skorboard görmeyi geçmiş bida gollü attıktan sonra oyuncuları bile görmüş helal olsun kaçıncı dkka da attıklarını görseydin on numara beş yıldız olurduMaç sonucu ve golü atanlar vardı
HahahahahaAdam skorboard görmeyi geçmiş bida gollü attıktan sonra oyuncuları bile görmüş helal olsun kaçıncı dkka da attıklarını görseydin on numara beş yıldız olurdu
Senden feyz alarak 4.5 üst aldımKoyu fenerbahçeliyim niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum cornelius 3 gol atıyordu
Bol şans 😂Senden feyz alarak 4.5 üst aldım![]()
Sen geçmişi görmüşsün dost baksana tıktık takimlarda yattık yineKoyu fenerbahçeliyim niye böyle bir rüya gördüm bilmiyorum cornelius 3 gol atıyordu
Dur yeni başladık bak cornelius attı 😂Sen geçmişi görmüşsün dost baksana tıktık takimlarda yattık yine
Geleceği görmediğin için seni raporluyorum iki gün banlanman lazım![]()
Bu işde bı terslik varİptal oldu
Rüyamda bu yoktu 🥺
Ben de ümitlenmedim değil 😂Lan corneilus gol atmis kâhanet gercekmi oluyor yoksa
Dssklarin sağolsun reis 😐Ben de ümitlenmedim değil 😂
Odegilde herkez matbet kampanyasında 2.5 alt oynadı maçaBen de ümitlenmedim değil 😂
Ben orada da 3.5 üst rüya kurbanı olduk 😂Odegilde herkez matbet kampanyasında 2.5 alt oynadı maça![]()