- 48,743
- 53,285
- 113
fgsdfsşfldkslşgdksg hayal kırıklığı yaşıyorum şu an...
Anlamıyor işte cebinde parası yok yada aylığı almamış burada bırakırım diyorvelasil kumari bırakamasin rüyanda degil fare bu iki sana gang bang yapsa bile olmaz o iş Ekli dosyayı görüntüle 520748
Gang mang mi?velasil kumari bırakamasin rüyanda degil fare bu iki sana gang bang yapsa bile olmaz o iş Ekli dosyayı görüntüle 520748
aynen muhtemelen terso parada bitti uzerine bide osbir attı onunda pişmanligi var ondan gel gitlerde 😂Anlamıyor işte cebinde parası yok yada aylığı almamış burada bırakırım diyor
kusturmalı boşnak turkce telafusu😂Gang mang mi?
Evli adam osbir çekmez çekiyorsa beynine skayim onun 😂😂aynen muhtemelen terso parada bitti uzerine bide osbir attı onunda pişmanligi var ondan gel gitlerde 😂
Ohaaaaakusturmalı boşnak turkce telafusu😂
gecelik belki 50 60 k kaybetti dedi sokarim zehusuna gatesine diyip belki demo bakiye ile oyuna girip dedeye bakarak asıldı. heran hersey olabilir aga😂Evli adam osbir çekmez çekiyorsa beynine skayim onun 😂😂
Asılmak mı ohaaaaaagecelik belki 50 60 k kaybetti dedi sokarim zehusuna gatesine diyip belki demo bakiye ile oyuna girip dedeye bakarak asıldı. heran hersey olabilir aga😂
Dedenin gotune bakarak kalmaz prenses belki dostgecelik belki 50 60 k kaybetti dedi sokarim zehusuna gatesine diyip belki demo bakiye ile oyuna girip dedeye bakarak asıldı. heran hersey olabilir aga😂
küllüğü uzat sigara bitti camı aç odaya parfum sık uyuyoruz hadi😂Asılmak mı ohaaaaaa
sdfgdsgsdfsgshsdgküllüğü uzat sigara bitti camı aç odaya parfum sık uyuyoruz hadi😂
Ahahahhaha çok güldüm beeeküllüğü uzat sigara bitti camı aç odaya parfum sık uyuyoruz hadi😂
AyıpAhahahhaha çok güldüm beee
velasil bende her gece tövbe edip sabah yine daliyorum .Dedenin gotune bakarak kalmaz prenses belki dost
guzel günlerdi gülerdik gülmekten gotumuz çatlardi sabahlara kadar şimdi tat tuz yok gote surulen mantar kremi gibi hayat .belkide şemsiye açılalı çok oldu hissedemedik ama iyi eğlendik bitti gitti 🥲😂Ahahahhaha çok güldüm beee
Boşnak saksosunu bilip herkes kelimesini yazmayı bilmemen üzdü...herkeze iyi geceler beyler gönlüz kadar guzel olsun hayatlariniz allah raatlik vere
kucuk şeyleri duzeltmeye çalışma hayat kucuk kusurlarla güzeldir minik şeylere takılma karinca surusune girer kendini padişah sanırsız . boşver agacım 🛀Boşnak saksosunu bilip herkes kelimesini yazmayı bilmemen üzdü...